Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Rengaspesurit

rengaspesurit

Paranna palvelua ja ansaitse enemmän

Renkaiden ja vanteiden peseminen Dresterin rengaspesureilla mahdollistaa tarkemman lopputuloksen tasapainotettaessa vanteita. Työn laatu on tuottava palvelu ja selkeä lisäarvo asiakkaalle. Drester pesurien toiminnan ydin on nopeus, tehokkuus ja laatu. Drester rengaspesurit pesevät huolellisemmin ja tehokkaammin kuin muut markkinoilla olevat pesurit.

Perinteisten teräsvanteiden peseminen kestää ainoastaan 30 sekuntia. Kevytmetallivanteiden kohdalla pesuaikaa tulee hieman kasvattaa.

Täysin automaattiset rengaspesurit lisäävät tehokkuutta vapauttamalla työaikaa muihin töihin.

  • Ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tehostavat työskentelyä
  • Matalampi energian kulutus
  • Ympäristöystävällinen teknologia
  • Erinomainen pesutulos, joka säästää aikaa ja rahaa

Mikäli tarvitset lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, soita tai tule käymään liikkeessämme. Tuotehakemistoomme pääset tästä.

 

Drester GP24 Le Mans Rengaspesuri

Täysin automaattinen rengaspesuri, joka parantaa tuottavuutta ja vähentää fyysisen työn tarvetta. Laite toimii automaattisesti tauotta, kunnes kaikki kuljettimelle lastatut pyörät on pesty. Pyörät lastataan kuljettimelle, joka telakoidaan pesuriin. Käynnistä pesu, ja laite hoitaa loput. Kuljettimen ansiosta pyöriä ei tarvitse nostaa yksi kerrallaan pesuriin. Tehokas pesuprosessi kuluttaa vain yhden litran vettä pyörää kohden. Pesuri soveltuu kaikentyyppisten kevytmetallivanteiden sekä isompien maastoautojen renkaiden pesuun. Dynaamiset pesuputket liikkuvat vanteen ulkoreunaa pitkin kohdistaen pesun tarkasti halutulle alueelle.

Drester W-450 Powerwash

Kompakti ja helppokäyttöinen rengaspesuri, joka soveltuu myös pienemmille rengasliikkeille.
Pienikokoinen pesuri voidaan sijoittaa juuri haluttuun paikkaan, sillä suljetun vesikiertojärjestelmän ansiosta pesuri ei vaadi vesiliitäntää. Kiinteät suuttimet on sijoitettu puhdistamaan tehokkaasti ja tarkasti, jolloin pesuri kuluttaa ainoastaan 1 litran vettä rengasta kohden. Laite on manuaalinen ja jokainen rengas lastataan ja poistetaan pesurista käsin yksi kerrallaan.

 

Ota yhteyttä

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje