Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Kampanjatuotteet 

Täältä löydät meidän ajankohtaiset kampanjat aina loistavilla hinnoilla. Olethan nopea, sillä kaikki kampanjatuotteemme ovat saatavilla vain niin kauan, kuin tavaraa riittää. 

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat aina ensimmäisenä tiedon voimassa olevista kampanjoistamme.

Form 386363477 to be rendered here.

RosAuton maaliruiskupesurit huippuhintaan

Nyt on saatavilla kampanjahintaan automaatti- ja manuaalipesureita, sekä vesi- että liuotinohenteisten maalausvälineiden pesuun. Kaikki RosAuton pesurit ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Pesureiden ATEX-luokitus on II 2G ja ne ovat CE-hyväksyttyjä. Kampanjahinnat ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää!


Finixan t-paita kaupan päälle, kun tilaat kammionsuoja-ainepaketin

Kun ostat 4 kanisteria tahmaamatonta kammionsuoja-ainetta Coralta, saat kaupan päälle FINIXA-pikeepaidan. Kampanja on voimassa vain niin kauan, kuin tavaraa riittää tai 31.8.2022 asti.


Finixan rasvanpoistoliinat kaupan päälle

Kun ostat neljä viiden litran kanisteria (4 x 5 l) tai yhden 25 litran kanisterin (1 x 25 l) vesipohjaista rasvanpoistoainetta, niin saat kaupan päälle paketin rasvanpoistoliinoja. Kampanja on voimassa vain niin kauan, kuin tavaraa riittää tai 31.8.2022 asti.


Tekniset spraytuotteet: neljä kolmen hinnalla

Kun ostat kolme kappaletta valikoituja Finixan teknisiä spraytuotteita, saat yhden kaupan päälle.Valitse 3+1 Foam it -pesuaine, 3+1 Fade out -häivytysohenne, 3+1 kontrollispray tai 3+1 hiontakontrolliväri.

 

Cora Asiakaslehti

Kansi asiakaslehti

Cora asiakaslehti 02/2022
Työkalut menestykseen »

Tilaa uutiskirje