Hanki monipuoliset ammattikäyttöön tarkoitetut värityökalut ja väriensekoituskoneet meiltä. Valikoimassamme on esimerkiksi PPG PaintManager -kaavaohjelma, automaattisia väriensekoituskoneita ja värimittareita. Lue lisää ja ota yhteyttä kun haluat tilata!

PPG PaintManager – nopeaa kaavahakua

PPG PaintManager -kaavaohjelma toimii PPG-sekoituspisteen sydämenä. Windows-käyttöjärjestelmällä varustettuun tietokoneeseen asennettavasta ohjelmasta löytyvät värien kaavat helposti ja nopeasti. Ohjelma sisältää myös kovete, ohenne ja muut tarvittavat lisäaineet – erittäin hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi joustavien mattamaalien ja muiden monimutkaisten sekoitussuhteiden kohdalla.

Katso uudet parannetut ominaisuudet videolta

PPG PaintManager toimii yhdessä tietokoneeseen kytketyn vaa’an kanssa, joten kaavojen punnitus sujuu tarkasti. Värin sekoitus onnistuu punnitsemalla aina ruiskutusvalmiiksi seokseksi asti. Ohjelmaan voidaan liittää etikettitulostin sekä viivakoodinlukija kartaston värimallien kaavojen nopeaan etsimiseen.

PaintManager on mahdollista päivittää automaattisesti internetin kautta InternetUpdate -ohjelman avulla. Näin kaavatietokanta pysyy aina ajan tasalla ilman että käyttäjän tarvitsee huolehtia päivityksistä.

PPG PaintManager -ohjelmisto sekoitukseen ja maalaustöiden hallintaan

PaintManagerista löytyy värikartalla nähtävien sävyvariaatioiden valmistuskaavojen lisäksi runsaasti automallikohtaisia variaatiosävyjä (X-variaatioita). Ohjelmistoon on mahdollista syöttää myös omia kaavoja. Maalien sekoittaminen tapahtuu vaakapunnituksella, mikä minimoi materiaalihävikin.

PaintManager mahdollistaa tarkan työkohtaisen kustannusseurannan sekä työhistorian. PaintManagerin raportointi- ja kulujenhallintaominaisuuksilla on mahdollista seurata maalaamon eri toimintoja, kuten materiaalinkulutusta, varastonmääriä ja tilauksia.


PPG PaintManagerin apuohjelmat

Internet Update

InternetUpdate on päivitysohjelma, joka automaattisesti päivittää uusimmat kaavat ja ohjelmapäivitykset tietokoneelle asennettuun PaintManager -kaavaohjelmaan. Käyttäjällä ei tarvitse olla kuin internet-yhteys ja tarvittava asiakaskohtainen käyttäjätunnus ottaakseen päivitystoiminnon käyttöönsä.

InternetUpdate käyttäjätunnuksen saat omalta alue-edustajaltasi tai Cora Refinish Oy:n asiakaspalvelusta.

Site Data Manager

Site Data Manger on ohjelma, joka tekee kaavaohjelmasta automaattisesti varmuuskopion. Jos esimerkiksi tietokone rikkoutuu, voidaan kaikki tiedot siirtää uudelle koneelle. Tärkeätä on ohjata varmuuskopiointi ulkoiselle kovalevylle tai esimerkiksi muistitikulle. Tarvittaessa alue-edustajasi antaa neuvoja asetusten määrittämisessä.

Mikäli tarvitset lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, soita tai tule käymään liikkeessämme

VÄRIENSEKOITUSKONEET JA MUUT VÄRITYÖKALUT

AUTOMAATTINEN MOONWALK™ -VÄRIENSEKOITUSKONE

AUTOMAATTINEN MOONWALK™ -VÄRIENSEKOITUSKONE

on kokonaisratkaisu jokaiseen sekoitushuoneeseen

Laitteeseen kuuluu:

 • Kompakti jaettu kaappi (2+1 m) vain yhdellä virtajohdolla
 • Sävyille 80 säilytyspaikkaa sekä 13 paikkaa annostelutasolla
 • Tarkkuusvaaka, TouchMix® Express -tietokone sekä tarratulostin
 • Asennus ja koulutus
 • Takuu ja huolto kolme vuotta

Purkkien automaattiskannauksella virheetön sävyvalinta

 • Jokainen sävy varmistetaan viivakoodinlukijalla ennen annostelua
 • Tämän vuoksi sekoitusväripurkit voidaan laittaa annostelutasolle missä tahansa järjestyksessä

Kuinka annostelija toimii?

 • PaintManager XI kertoo annostelijalle kaavan
 • Käyttäjä siirtää tietokoneen näytöllä kerrotut, oikeat sekoitusväripurkit annostelutasolle
 • MoonWalk tarkistaa purkkien viivakoodin
 • MoonWalk annostelee oikeat määrät automaattisesti
 • MoonWalk tallentaa tiedot PaintManager XI:hin

Annosteluryhmä on laitteen sydän

 • Noin 80 sekoitusvärille tarkoitettu annosteluryhmä soveltuu PPG:n standardipurkeille ja sisältää kaikki annosteluun tarvittavat osat

”Ruiskutusvalmis”, sekoita yhdellä napin painalluksella

 • annostelutasolla on 13 paikkaa: 10 väreille, 1 lisäaineelle, 1 ohentimelle ja 1 valinnainen paikka
 • purkit ladataan tasolle ennen annostelun aloittamista, jonka jälkeen taso lukitaan annostelun ajaksi
 • osat on helposti puhdistettavissa

Helppokäyttöinen ja tehokas kahden desimaalin tarkkuusvaaka

 • 10-kertaisesti normaalivaakaa tarkempi 2,2 kg vaaka, jonka tarkkuus on 0,01 g
 • vaaka liikkuu annostelutason alla aktivoiden annostelun
 • kaksi moottoria, joista toinen hoitaa väripurkin venttiilin avaamisen ja
 • sulkemisen, ja toinen käynnistää annostelun

Yhteensopiva PPG:n nykyisten digitaalisten järjestelmien kanssa

 • PaintManager® XI, RapidMatchGO, MoonWalkSmart -ohjelmisto

Älykäs ohjelmisto

 • näppärä käyttöliittymä minimoi käyttäjän toimenpiteet
 • ohjelmisto käyttää oletusasetuksia peruskäyttäjille, mutta on
 • muokattavissa edistyneemmän käyttäjän tarpeisiin
 • automaattinen sekoitusvärin seuranta varoittaa purkin tyhjenemisestä
 • värin nopea uudelleensekoittaminen on mahdollista
 • ohjelmisto vastaanottaa kaavat sekä tallentaa tulokset PaintManager XI:hin


RAPIDMATCHGO™ SPEKTROFOTOMETRI JA KAAVAOHJELMA

RapidMatchGO spektrofotometrin avulla oikea värikaava löytyy nopeasti. RapidMatch lukee mitattavan pinnan sävyn viidestä eri kulmasta, jolloin tuloksena on erittäin tarkka sävyvastaavuus. Ohjelma vertaa sävyä kaikkiin tietokannassa oleviin kaavoihin, ja tuloksena saadaan sävytäsmäävyyden mukaan arvioitu valikoima soveltuvimpia sävyvaihtoehtoja.

Laite on helppo ja nopea käyttää, sävyvastaavuudet löytyvät sekunneissa. RapidMatchin käyttö lisää maalaamon tuottavuutta, sillä se säästää sopivan sävyn löytymiseen kuluvaa aikaa.

SELEMIX VÄRIMITTARI – VÄRIEN ETSINNÄN UUSI AIKAKAUSI

PPG on tuonut markkinoille uuden taskukokoisen ja helppokäyttöisen spektrofotometrin. Värimittari painaa vain 29 g ja tunnistaa jopa 3000 RAL- ja NCS-sävyä. Laitteessa ei ole näyttöä, vaan värimittaria käytetään Bluetooth-yhteyden kautta älypuhelimen sovelluksella (Apple iOS tai Android).

Mittari asetetaan pinnalle ja parhaiten täsmäävät sävyt näkyvät puhelimen näytössä. Laitteella saa 99 % täsmäävyyden NCS-, RAL- ja Selemix TICS-sävyihin kaikilta pinnoilta mitattaessa – mukaan lukien huonekalut, seinät, lattiat jne. Mittari mahdollistaa sävyjen nopean vertaamisen ja kertoo lisäksi sävyjen välisen eron merkittävyyden. Mittari on helppo ladata USB:lla.


PPG PARENT COLOUR VÄRIKARTAT

PPG toimittaa kattavat värikartastot, joiden avulla maksimoidaan automaalaamoiden edellyttämä tarkkuus ja täsmäävyys.

PPG Parent Colour kartaston avulla tunnistetaan ajoneuvon oikea väri, minkä jälkeen PPG Envirobase High Performance Variaatiokartaston avulla voidaan tarkentaa mahdollisimman täsmäävä variaatio. Markkinoilla ainutlaatuinen variaatiokartasto voidaan toimittaa autonvalmistajien mukaan tai kromaattisessa järjestyksessä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kartastot päivitetään kolmesti vuodessa, mikä takaa kaikkien uusienkin värien saatavuuden. Sisäosien maalausmenetelmiä varten on kehitetty Engine Bay kartasto, jota voidaan käyttää hyväksi Deltron Progress UHS ja Envirobase High Performance sisäosamaalausmenetelmien kanssa. Tinting Guide sävytysviuhkan avulla voidaan määritellä sekoituskaavan sävytystarpeet.

PPG Envirobase High Performance Variaatiokartasto – vesiliukoisten värien värikartat ja -liuskat

PPG Variant värikartat sisältävät ruiskutettuja väriliuskoja, joista löytyy tarkat sävyvariaatiotäsmäävyydet. Liuskoihin on merkitty värin tiedot ja viivakoodit, joten halutun sävyn sekoittaminen on nopeaa, koska tiedot saadaan sekoitusjärjestelmään helposti. Kartastot päivitetään kolmesti vuodessa, mikä takaa kaikkien uusienkin värien saatavuuden. Myös mahdolliset muuttuneet tiedot korjataan päivitysten yhteydessä. Värikartasto on saatavilla sävyjärjestyksessä tai automerkkien mukaan lajiteltuna.

UUDELLA PPG PAINT IT -SOVELLUKSELLA OIKEA VÄRI LÖYTYY SEKUNNEISSA

PPG:n Paint It on nopea ja helppokäyttöinen työkalu väritietojen etsintään ja värin tunnistukseen.

Verkkopohjaisella sovelluksella alkuperäisvalmistajan väreistä saadaan digitaaliset kuvakkeet suoraan näytölle, mikä helpottaa työn suunnittelua. Halutun värin kaikki tiedot saadaan näkyviin valitsemalla kyseinen kuvake.

Oikean värin löytämiseen tarvitaan yleensä auton valmistajan tiedot, valmistusvuosi ja malli. Hakua voi rajata halutun käytön mukaan, jolloin saadaan parhaat sävyvaihtoehdot auton eri osille. Pääsivun avoimen haun kenttään voi syöttää valmistajan värikoodin tai värin kuvauksen, jolloin yksittäisen värin tiedot löytyvät nopeasti.

Väriryhmähaulla voidaan kartoittaa eri vaihtoehtoja, jos halutaan erityinen väri ulkopinnoille tai rungolle. Kuvakkeiden määrää voi rajata valmistajan, mallin ja värityypin mukaan (esim. kiinteät- tai metallivärit).

Paint It -sovellusta käyttääksesi tarvitset ainoastaan tietokoneen tai tabletin, jossa on internet-yhteys. Sovellus ei vaadi kirjautumista. Testaa käyttöä: www.ppgpaintit.com

PPG COLORMOBILE®-OHJELMISTO

On monipuolinen työkalu, joka on suunniteltu toimimaan saumattomasti useilla älypuhelimilla ja tablet-laitteilla. Visuaalisessa käyttöliittymässä on helppo navigoida ja kaavojen tuloksia on nyt helpompi tarkastella.

Suunniteltu vauriokorjauksessa työskenteleville henkilöille, jotka tarvitsevat välittömän pääsyn värien kaavatietoihin.

Olit sitten maantiellä tai toimistossa, voit nyt käyttää välittömästi uusimpia variaatioita matkapuhelimesi kautta. ColorMobile-ohjelmisto on ihanteellinen ratkaisu korjaamoille, jotka arvostavat helppoutta ja nopeutta. ColorMobileen pääset kirjautumaan kätevästi suoraan PPG ProductAppin kautta tai kirjoittamalla seuraavan osoitteen selaimen osoitekenttään

https://buyat.ppg.com/ColorMobile/

Kiinnostuitko värityökaluista? Ota yhteyttä, kerromme lisää, lomakkeella voit tilata omat tunnukset meiltä. Laita viesti kenttään mihin työkaluihin haluat tunnukset.

Ota yhteyttä

Form 387287756 to be rendered here.

tai soita

010 8210 100