Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Imurit

Hanki myös imurit Coralta, jotta voit keskittyä olennaiseen. Korjausmaalauksessa laadukkaasti tehdyt pohjatyöt määrittävät koko työn lopputuloksen. Esikäsittelytilan ilmassa olevia pölyhiukkasia on hankala huomata paljaalla silmällä, mutta pölyn vaikutus henkilökuntaan ja maalaamon kokonaistehokkuuteen voi olla merkittävä.

Herkules by Hedson nostimet ovat silikonivapaita, ja yhdessä Herkules by Hedson imurijärjestelmän kanssa ne edistävät pitämään työskentelyalueen ilman mahdollisimman puhtaana. Tehokas imuri nappaa pölyhiukkaset sekä maali- ja hiomapölyjäämät ennen kuin ne ehtivät levitä muualle maalaamoon.

Mikäli tarvitset lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, soita tai tule käymään liikkeessämme. 

HERKULES HEXACOMB TURBO – MONEN KÄYTTÄJÄN IMURIJÄRJESTELMÄ

Hexacomb Turbo Herkules imurijärjestelmä on tehokas valinta ammattikäyttöön, joka parantaa hiontatyön tuottavuutta laatua, käyttömukavuutta ja -turvallisuutta unohtamatta.

Hexacomb Turbo on saatavana kaappimallisena, joka on mahdollista upottaa seinään. Hexacomb -kaappimallin sisällä on paljon säilytystilaa työvälineille, hiomakoneille sekä muulle tarpeelliselle.

Järjestelmän keskus, 1,3 kW turbiiniyksikkö (64 dB), on hiljaisempi kuin useimmat uudet pölynimurit. Järjestelmään kuuluu turbiiniyksikön lisäksi 5 m kääntövarsi, Hexagon jakokärki, sekä pitimet letkuille ja hiomakoneille.

Järjestelmässä on ulosotto kahdelle paineilma- tai sähkökoneelle automaattikäynnisteisellä pölynpoistolla ja lisäksi erillinen paineilmanulosotto paineensäädöllä. Sähkö- ja paineilmahiomakoneille on myös automaattinen on / off -kytkin. Järjestelmä on yhteensopiva kaikkien hiomakoneiden kanssa.

Hexacomb Turbon ergonominen pölynpoistojärjestelmä on entistä tehokkaampi – hiontapölyn täyttöasteen seuraamista helpottaa LED-merkkivalo. Liukulevyn avaaminen käynnistää automaattisesti suodattimien puhdistuksen ja uudistetun pidikkeen ansiosta pölypussi voidaan poistaa ilman pölyn leviämistä työskentelytilaan.

Hexacomb Turbon kääntövarsi on vakiona 5 metriä pitkä, mikä mahdollistaa erittäin laajan työskentelyalueen. 220 m³/ h ilmamäärällä varustettu tekniikka on huimasti tehokkaampi verrattuna tavalliseen pölynimuriin. Tehokkaan pölynpoiston ansiosta kaksi hiomakonetta voi olla käytössä samanaikaisesti – siis todellinen monen käyttäjän järjestelmä.

Esikäsittelytilan ilmanvaihto kuntoon TOMURI-ratkaisulla

TOMURI-järjestelmässä esikäsittelytilan poistoimu tapahtuu imuseinälaatikoiden avulla. Hiontapöly ja satunnainen ruiskutussumu suodatetaan imuseinälaatikoiden suodattimissa ennen ulospuhallusta.

Ratkaisussa suunnitellaan ja toteutetaan kiinteistön ja toiminnan laajuuden perusteella kulloinkin parhaiten soveltuva asennustapa, kanavistokoko ja puhallinteho.

Seinäimulaatikoiden lukumäärä ja imuteho mitoitetaan kiinteistön korvausilmamäärän- ja tehon mukaan. Seinäimulaatikoiden poistoimu on säädettävissä sulkupelleillä tasaisen ilmanvaihdon varmistamiseksi.

Poistopuhallin voidaan asentaa kiinteistön ulkopuolelle, mikä vähentää puhallinmelua esikäsittelytilassa. Poistoilma voidaan myös ohjata takaisin esikäsittelytilaan, jolloin laite toimii ilmankierrätyksellä eikä rasita kiinteistön perusilmanvaihtoa. Poistopuhallustehoa voidaan säätää portaattomasti taajuusmuuttajan säätöpotentiometrin avulla.

Mirkan 1230 pölynimurit – parantavat suorituskykyäsi

Työterveyteen ja -turvallisuuteen liittyvät kysymykset koetaan entistä tärkeämmiksi. Hiomakoneista ja hiomatarvikkeista tehdään entistä tehokkaampia, ja sovellusten pölyttömyydestä on tullut keskeinen tavoite. Tämä asettaa teollisuuspölynimureille entistä suuremmat vaatimukset. Näiden vaatimusten täyttämiseksi Mirka on lisännyt pölynimurivalikoimaansa seuraavat uudet mallit:

  • Mirka® pölynimuri 1230 L PC
  • Mirka® pölynimuri 1230 L AFC (automaattinen suodattimen puhdistusjärjestelmä)
  • Mirka® pölynimuri 1230 M AFC (automaattinen suodattimen puhdistusjärjestelmä)

Automaattisen suodattimen puhdistusjärjestelmän edut

  • Huolettomampi
  • Teho pysyy vakiona
  • Mahdollisuus työskennellä ilman pölypusseja
 

Ota yhteyttä

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje