Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Yritys

Cora Refinish, Suomen Automaalikeskus

Cora Refinish Oy

Cora Refinish Oy maahantuo ja myy automaaleja, automaalaus- ja kolarikorjauslaitteita ja tarvikkeita, sekä pinnoitteita kevytteollisuudelle. Laadukkaat tuotteet, tekninen osaaminen, laaja asiantuntemus sekä ratkaisukeskeinen asiakkaan tarpeista huolehtiminen ovat toimintamme kulmakiviä. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme alan vaatimusten mukaisesti.

Cora Refinishin toiminta käynnistyi 1. helmikuuta 2008.  Toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Porissa. Yhtiön toimitusjohtaja on Tom Sandell.

Lue asiakasreferenssejä verkkolehdestämme

Konserni

Cora-konsernin emoyhtiö on Cora Väri Oy ja se omistaa Cora Refinishin. Cora Värin liiketoimintaa ovat nykyisin toimitilojen hallinta ja vuokraus, sekä hallinto- markkinointi- ja logistiikkapalveluiden tuottaminen.

Cora Väri Oy on toiminut vuodesta 1982. Yhtiön toimitusjohtaja sekä hallituksen puheenjohtaja on Jarmo Tuovinen.

Suomen Automaalikeskus

Suomen Automaalikeskus on Coran aputoiminimi, jota käytetään kuvaamaan valikoimamme ja toimintamme laajuutta. Suomen Automaalikeskus tunnetaan ammattilaisten piireissä jo pitkältä ajalta.

Päämiehet

PPG – kokonaisvaltainen ratkaisu maalaamon toimintaan

PPG (Pittsburg Plate Glass) on maailmanlaajuinen maalituotteiden, pinnoitteiden, optisten laitteiden, erikoismateriaalien, kemikaalien, lasi- ja lasikuitutuotteiden valmistaja. PPG perustettiin Pittsburgissa, Pennsylvanian osavaltiossa, vuonna 1883. PPG:llä on yli 40 000 työntekijää yli 65 maassa.

Tällä hetkellä PPG on markkinajohtaja alallaan – ensimmäisellä markkinasijalla ajoneuvojen korjausmaalien, ajoneuvoteollisuuden- sekä lentokoneteollisuuden pinnoitteissa. Puolustus- ja merenkulun pinnoitteissa, rakennusteollisuudessa, teollisuudessa sekä pakkausteollisuudessa PPG on toiseksi suurin toimija.

PPG Refinish – korjausmaalauksen edelläkävijä

PPG tarjoaa kattavan sarjan innovatiivisia Premium-tuotteita, markkinoiden laajimman värivalikoiman sekä laajan teknisen tuen ja palvelutarjonnan.

PPG:n tuotekehityksen yhtenä merkittävimpänä tavoitteena on edistää maalaamoiden tuottavuutta. Taloudellisten tuotteiden ja menetelmien lisäksi PPG tarjoaa lisäarvoa tuottavia palveluita maalaamon suorituskyvyn optimoimiseen.

Kaikki PPG tuotteet on kehitetty osaksi kokonaisprosessia, ja niiden keskeisin tarkoitus on nopeuttaa maalaustyötä ja täydentää toisiaan yhden kovettajan järjestelmässä. Tuotteet on kehitetty energiaa säästäviksi työn laatua kuitenkaan unohtamatta. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, joten ne soveltuvat kaiken tasoisille käyttäjille – opiskelijoista konkareihin.

PPG:n tuotteet ja menetelmät säästävät työaikaa ja lisäävät maalauskammion käyttöastetta, mikä vähentää maalaamon kokonaiskustannuksia ja lisää töiden läpimenoa.

Lisätietoja PPG:stä löydät täältä.

 

SATA GmbH & Co on maalausalan johtava maaliruiskuvalmistaja, jonka tuotteet tunnetaan suorituskyvystään, luotettavuudestaan, kestävyydestään ja ergonomiastaan.

Tavaramerkki “Sata” rekisteröitiin jo vuonna 1914, ja ensimmäisiä maaliruiskuja alettiin valmistaa vuonna 1925. Vuosien saatossa SATA:n tuotevalikoima on kasvanut melkoisesti – tällä hetkellä myynnissä on yhteensä 3841 eri artikkelia joista ruiskut, hengityssuojaimet ja veden- ja öljynerottimet muodostavat tuotannon merkittävimmän osan.

Lisätietoja SATA:sta löydät täältä.

USI Italia S.r.l on yksi maailman johtavista maalaamolaitteiden valmistajista yli 40-vuoden kokemuksella. Pohjois-Italian Veronassa sijaitsevan tehtaan tuotanto on uudenaikaista ja pitkälle automatisoitua. Laadukasta tuotantoa tehdään suurelta osin suomalaisilla levytyökoneiden, laserleikkuun, -hitsauksen ja -porauksen, lävistyksen ja taivutuksen järjestelmillä.

USI Italia on autovalmistajien jälkimarkkinoinnin suosittelema yhteistyökumppani, jonka tuotteisiin voit luottaa, kun olet hankkimassa ruiskutus- ja kuivauskammioita henkilöautoille, raskaskalustomaalaukseen tai teolliseen tuotantoon. Laaja valikoima esikäsittelyyn soveltuvia maalaus- ja valmistelutiloja täydentävät valikoimaa.

Lisätietoa USI:sta löydät täältä.

HEDSON TECHNOLOGIES on tunnettu ja arvostettu laitetoimittaja, jonka tuotemerkit IRT, Drester ja Herkules ovat monille vauriokorjaamoalan yrityksille tuttuja jo vuosien ajan.

Hedsonin tuotekehityksen keskeisessä osassa on laitteiden turvallisuus ja ympäristöystävällisyys. Laitteet vastaavat kansainvälisiin vaatimuksiin ja standardeihin ISO-9001 ja ISO-14001 mukaisesti.

HEDSON MAALAAMORATKAISUT – Tehokkailla maalaamolaitteilla säästät aikaa ja rahaa.

Lisätietoja Hedsonista löydät täältä.

Belgiassa sijaitseva Chemicar suunnittelee ja kehittää korkealaatuisia, ammattikäyttöön tarkoitettuja, non-paint tuotteita ja -laitteita brändinimellä Finixa. Suomessa maahantuojana toimii Cora Refinish Oy.

Finixa on panostanut enenevässä määrin tuotekehitykseen ja innovaatioihin sekä omaan valmistukseen, ympäristöasioiden ja kestävän kehityksen ollessa keskeisessä asemassa. Uuden teknologian ratkaisujen tavoitteena on tehdä tuotteista entistä ympäristöystävällisempiä ja korjausmenetelmistä yksinkertaisempia sekä nopeampia. Useat Finixan tuotteet on kehitetty yhteistyössä autovalmistajien kanssa, ja ovat näin ollen autovalmistajien hyväksymiä ja suosittelemia korjausratkaisuja.

Lisätietoa Finixasta löydät täältä.

CELETTE France SAS on autovalmistajien suosittelema korirakenteiden korjaamisessa käytettävien oikaisupenkkien ja -työkalujen valmistaja. Useat autovalmistajat nimeävät lisäksi Celetten yhdeksi harvoista valmistajista, joiden työvälineitä ja menetelmiä edellytetään käytettäväksi vaativissa korikorjaustöissä.

Celette on maailmanlaajuisesti tunnettu jigi-oikaisun edelläkävijänä, mutta valikoimaan kuuluvat myös suositut ja monikäyttöiset minipenkit pieniin veto- ja korjaustöihin. Vuonna 2017 lanseerattu uusi säätöjigi -järjestelmä tulee soveltumaan erityisen hyvin Suomen monimerkkikorjaamomarkkinoille.

Suomessa Celette toimii vahvimmin saksalaisvalmisteisten autojen laitetoimittajana ja premium-luokan sähköautojen valmistajan vauriokorjauksen laitetoimittajana.

Lisätietoa Celettestä löydät täältä.

 

Ota yhteyttä

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje