Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Nostimet

Herkukles nostimet, joiden päällä ajoneuvoja

Laadukkaat Herkules nostimet maalaamoon ja korikorjaamoon

Ergonomiset, turvalliset ja kestävät Herkules nostimet vastaavat kovimpiinkin vaatimuksiin. Ammattilaisten käyttöön kehitetyt nostimet perustuvat pneumaattiseen nostotekniikkaan, joten ne toimivat paineilmalla eivätkä tarvitse lainkaan sähköä. Maalaamoissa ja korikorjaamoissa paineilman käyttö on hyvin yleistä, mikä takaa nostimen puhtaan, luotettavan ja lähes huoltovapaan toiminnan.

Hyvin järjestetty työpiste, jossa työskennellään tehtäviin parhaiten soveltuvilla työkaluilla ja oikeassa työskentelykorkeudessa, varmistaa tuloksekkaan ja tehokkaan toiminnan sekä vähentää parhaimmillaan tärkeiden työntekijöiden sairaspoissaoloja.

Valikoimastamme löytyy kattavasti tuotteita työskentelyergonomian ja-nopeuden parantamiseksi: ajoneuvonostureita maalaamo-, peltikorjaamo- ja rengastöihin.

Lähes 85 % auton korjaustöistä joudutaan tekemään hyvin hankalissa asennoissa. Väsymisen lisäksi huono työskentelyasento saattaa aiheuttaa pitkäaikaisia terveyshaittoja. Nostin mahdollistaa työskentelyn ergonomisessa pystyasennossa, mikä lisää työtehokkuutta ja takaa paremman laadun hyvän näkyvyyden ansiosta.

Herkules nostimissa on pneumaattinen nostotekniikka. Ne ovat silikonivapaita, korkealaatuisia ja kestäviä. Niissä on lisäksi portaaton korkeuden säätö.

Lataa Herkules nostimet esite

Mikäli tarvitset lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, soita tai tule käymään liikkeessämme. 

Herkules HLS 3213 – AirgoMatic – Maalaamo- ja korjaamonostin 3,2 tonnin nostokyvyllä

HSL3213 nostin on tehokas ja kompakti ratkaisu sekä maalaamoille että korikorjaamoille. AirgoMatic 3213 soveltuu lähes kaikkien tavanomaisten ajoneuvojen nostamiseen, ja sen nostokorkeus on 1,3 metriä. Tilaa säästyy nostimen vain 110 mm korkean kannatinpalkkijärjestelmän ansiosta. Myös ajorampit ovat suhteellisen lyhyet. Nostin on yksinkertainen asentaa, ja sen käyttökustannukset ovat pienet.

Upotettuna asennettava malli on saatavilla myös CE-pysäytyksellä, jolloin ennen laskun loppua nostoalusta pysähtyy automaattisesti.

Herkules HLS 1200 – Korjaamo- ja maalaamonostin kaikkiin tarpeisiin.

Ajoneuvo voidaan nostaa suoraan renkaista.

Taittuvien ajosiltojen ja nostimen kanssa samassa tasossa olevien ramppien ansiosta työskentely on helpompaa. Näkyvyys auton alle on hyvä, ja työskentelykorkeutta voi muuttaa portaattomasti.

Säädettävien nostokäpälien avulla myös erittäin matalien ajoneuvojen nostaminen on ongelmatonta. Nostimen asentaminen on erittäin yksinkertaista. Lattia-ankkureiden kiinnityksen jälkeen laite on valmis käyttöön.

Herkules K 700 – Korkeampi nostokyky – enemmän mahdollisuuksia

Ulottuvampi korjaamonostin, joka mahtuu hyvin pieneen tilaan. Sopii lähes kaikkiin korjaamotöihin. 2,8 tonnin nostokapasiteetilla laite sopii myös painaville autoille. Vapaasti liikuteltavat nostokäpälät ulottuvat helposti ajoneuvon nostopisteisiin. Läpiajo on helppoa molemmilla puolilla olevien ramppien ansiosta.

Herkules-lift mobile – Heti käyttövalmis nostin

Nostin on välittömästi käyttövalmis, asennusta ei tarvita! Renkaiden avulla nostinta voidaan siirrellä tarvittaessa helposti.

 • Nopea nostotoiminto
 • Suuri nostokapasiteetti
 • Laajat käyttömahdollisuudet
 • Vie vain vähän tilaa
 • Ei vaadi asennusta
 • Täysin paineilmakäyttöinen

Saatavilla versio upotettavaan asennukseen. Upotussyvyys 115 mm. Liikuteltavissa puomilla ja renkailla varustettuna (lisävaruste).

Herkules Painter – Henkilönostin maalaamokäyttöön

Turvallinen nostin kaikkiin maalaustöihin ajoneuvon ympärillä. Nostinta ohjataan suoraan työskentelylavalta. Nostimessa on käytännöllinen työkalutaso.

 • Valmistelualueelle tai maalauskammioon
 • Pehmeä nosto- ja laskutoiminto
 • Helposti liikuteltava
 • Mahtuu pieneen tilaan
 • Turvallinen työskennellä

Herkules HLS 1200 Duo – Kahden nostojärjestelmän saumaton yhdistelmä

Korjaamo- ja maalaamonostin kaikkiin tarpeisiin. Ajoneuvo voidaan nostaa renkaista tai nostokäpälillä jättäen renkaat vapaasti ilmaan.

Taittuvien ajosiltojen ja nostimen kanssa samassa tasossa olevien ramppien ansiosta työskentely on helpompaa. Näkyvyys auton alle on hyvä, ja työskentelykorkeutta voi muuttaa portaattomasti.

Säädettävien nostokäpälien avulla myös erittäin matalien ajoneuvojen nostaminen on ongelmatonta. Nostimen asentaminen on erittäin yksinkertaista. Lattia-ankkureiden kiinnityksen jälkeen laite on valmis käyttöön.

 

Ota yhteyttä

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje