Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Tuotteet ammattilaisille

Automaalausalan, kolarikorjauksen ja teollisuuden tuotteet ammattilaisille. Automaalit, vauriokorjauksen erikoisuotteet ja palvelut. Tutustu tuoteryhmiimme ja yksittäisiin tuotteisiimme. Mikäli tarvitset lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, soita tai tule käymään liikkeessämme.

Lue asiakasreferenssejä verkkolehdestämme

eCora Extranet

Helppokäyttöinen eCora mahdollistaa tilausten tekemisen ja tuotetietojen sekä saatavuuden selaamisen verkkopalvelumme kautta mihin vuorokauden aikaan tahansa. Palveluun kirjaudutaan tunnuksilla, jotka voit tilata oheisella lomakkeella. Tuotteiden selailu onnistuu ilman rekisteröitymistä.

Lomake 396544661 näytetään tässä.

Maalijärjestelmät

Maalijärjestelmät ammattilaisille

Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat PPG– ja Nexa– henkilöautomaalit, Delfleet– ja Nexa Turbo Plus– hyötyajoneuvomaalit, Selemix– ja Hempel– teollisuusmaalit sekä PPG Protective & Marine – puolustus- ja merenkulun pinnoitteet.

Maalijärjestelmät »

PPG MOONWALK™

PPG MoonWalk™ on PPG:n kehittämä värien sekoitusratkaisu, joka on mullistanut vauriokorjaamoissa tehtävän työn ja värien sekoittamisen. 

Lue lisää PPG MoonWalkista

ProcessManager

Process Manager ohjausjärjestelmä

ProcessManager -toiminnanohjausjärjestelmä (ProMa) antaa yleisnäkymän koko korjausprosessista kaikille työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. ProMalla saat varastonhallinan haltuun, näkymä kertoo kulutushistorian yhdellä silmäyksellä. Voit määritellä itse varastossa pitämäsi tuotteet ja määrät.

Tutustu ja lue lisää ProcessManagerin eduista ja hyödyistä »

Tuotehakemisto

Tuotehakemisto - tuotteet ammattilaisille

Tuotehakemistoomme eCoraan pääset täältä. Palvelu on samalla verkkokauppa rekisteröidyille asiakkaillemme. Pääset silti rekisteröitymättä selailemaan tuotteitamme. Mikäli et löydä etsimääsi, jätä yhteydenottopyyntö tai soita.

Tuotehakemisto »

Värityökalut

Värijärjestelmä - Paint Manager

PaintManager -kaavaohjelma toimii PPG sekoituspisteen sydämenä. Windows XP, Vista tai Win7 käyttöjärjestelmällä varustettuun tietokoneeseen asennettavasta ohjelmasta löytyvät värien kaavat helposti ja nopeasti.

Värityökalut »

Maalaamon työtilat

Maalaamoiden työtilat - USI Italia

USI Italia maalauskammioiden laajasta mallistosta löydät yrityksellesi sopivimman vaihtoehdon. Kaikissa USI Italian kammiomalleissa lämpöteho on mitoitettu Suomen talvisia olosuhteita varten ja ilmanvaihto voimassa olevien asetusten mukaisiksi.

Maalaamon työtilat »

Maalaustelineet

Vakailla ja näppärillä, ammattikäyttöön suunnitelluilla telineillä tuot lisää tehokkuutta maalaamosi toimintaan.

Maalaustelineet »

Kuivaimet

Kuivaimet - IRT by Hedson

IRT by Hedson tarjoaa laajan valikoiman lyhytaalto IR ja UVA -kuivaimia. Jokainen malli on suunniteltu oman käyttökohteensa tehokkaimmaksi. IRT Hyperion kuivaimet ovat käyttäjäystävällisiä ja helposti liikuteltavia.

Kuivaimet »

Nostimet

Herkules nostimet

Ergonomiset, turvalliset ja kestävät Herkules nostimet vastaavat kovimpiinkin vaatimuksiin. Ammattilaisten käyttöön kehitetyt nostimet perustuvat pneumaattiseen nostotekniikkaan, joten ne toimivat paineilmalla eivätkä tarvitse lainkaan sähköä.

Nostimet »

Korin oikaisu

Laitteet korin oikaisuun

Monipuoliset korinoikaisulaitteet. Tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset laitteet kaikkiin korinoikaisutöihin.

Korinoikaisu »

Puhdistuslaitteet

Monipuoliset pesulaitteet

Drester by Hedson ruiskupesurit ovat helppokäyttöisiä, tehokkaita ja nopeita. Lisälaitteet kuten sekoituspöydät, puristimet ja kierrätysyksiköt on suunniteltu tekemään maalaustyön valmistelu- ja puhdistusvaiheet mahdollisimman sujuviksi.

Puhdistuslaitteet »

Puristimet

Rosauton Jolly puristin

RosAuton Jolly paperi- ja purkkipuristin on oiva ratkaisu. Prässillä puristat kasaan paperit ja purkit. Suurestakin määrästä paperia ja kalvoa tulee RosAuton puristimella pieni paali, jonka saa helposti sidottua naruilla.

Puristimet »

Imurit

Herkules by Hedson imurijärjestelmä

Herkules by Hedson imurijärjestelmät e edistävät pitämään työskentelyalueen ilman mahdollisimman puhtaana. Tehokas imuri nappaa pölyhiukkaset sekä maali- ja hiomapölyjäämät ennen kuin ne ehtivät levitä muualle maalaamoon.

Imurit »

Hioma- ja kiillotuskoneet

Mirkan hioma- ja kiillotuskoneet

Mirkan Suomessa kehittämät ja valmistamat sähkökäyttöiset hiomakoneet ovat ainutlaatuisia, superkevyitä ja kompakteja. Optimoitu ergonomia tekee koneista miellyttäviä ja helppoja käsitellä ja käyttää, ja matalaksi muotoiltu profiili mahdollistaa hyvän hallittavuuden sekä tarkan ja tehokkaan hionnan.

Hioma- ja kiillotuskoneet »

Ruiskut ja tarvikkeet

Maaliruiskut ja tarvikkeet

Kun halutaan taata työprosessin- ja tuloksen korkea taso, sekä välttää turhia työvaiheiden uusimisia, laatuvaatimusten on täytyttävä. Korkealaatuiset maaliruiskut ovat ratkaiseva osa varmaa ja laadukasta työprosessia.

Ruiskut ja tarvikkeet »

Henkilösuojaimet ja työasut

Henkilösuojaimet

Maalari altistuu päivittäin työssään liuotinkaasuille, hiontapölylle ja ruiskutussumulle. Tästä johtuen hengitysteiden, silmien, ihon ja hiuksien suojaaminen on ensisijaisen tärkeätä. Valikoimassamme on hengityssuojaimia SATAlta ja 3M:ltä.

Henkilösuojaimet ja työasut »

 

Ota yhteyttä

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje