Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Myymälät

VANTAA – Tikkurilan Autotarvike ja Varaosat Oy

Vantaalla pääkonttorimme ja varastomme yhteydessä myymäläasiakkaita palvelee Tikkurilan Autotarvike ja Varaosat Oy (TAV). Laskutusasiakkaamme voivat noutaa tilauksensa TAV:in myymälästä ja myös käteisasiakkaille on saatavilla kaikki varastotuotteemme. Lisäksi tarjolla on TAV:in laaja auton varaosien, tarvikkeiden, lisävarusteiden, työkalujen ja autonhoitotuotteiden valikoima.

Asiantuntevan palvelun ansiosta löydät juuri sopivat tuotteet omaan maalausprojektiisi. Myymälän kautta voit tilata sävyä sekoitettuna – myös spray- ja sivellinpulloihin. Kysy aikataulua ja lisätietoja myymälästä.

ma-pe klo 8.30 – 17.00 (Cora Refinishin palvelut arkisin 8.30-16.00)
la suljettu

Puh. 09-823 5240

Tikkurilan Autotarvike ja Varaosat Oy:n kotisivut: www.tavoy.fi

PORI – Cora Refinish Oy:n Porin toimipiste

Porin toimipisteessämme toimii myös oma myymälä, entinen PP-Maalit Oy. Porin toimipisteen tuotevalikoimassa on kaikki Cora Refinishin tuotteet lisättynä paikallisen asiakaskunnan ja myymälämyynnin tarpeilla. Tutustu valikoimaamme tuotteet-sivuilla.

Yhteystiedot

Cora Refinish Oy
Vanhakoivistontie 5
28360 PORI

Puh. 010 8210 110
S-posti: pori@corarefinish.fi

Avoinna:
ma-pe 8.30 – 17.00

Tuloksentekovälineet maalaukseen ja kolarikorjaukseen

Parhailla välineillä saat parhaan tuloksen. Laatu, asiantuntemus ja asiakkaan tarpeista huolehtiminen ovat toimintamme peruskiviä. Asiantuntemuksemme näkyy paitsi palvelun laadussa myös omassa kehitystoiminnassamme. Myyntiorganisaatiotamme, palveluitamme ja toimintaamme kehitetään jatkuvasti alan vaatimusten mukaisesti.

Koneet, laitteet ja tarvikkeet automaalaamoille

Cora Refinish Oy:n Porin myymälä tarjoaa kaiken mitä tarvitset automaalaukseen ja kolarikorjaukseen. Tuotevalikoimamme on laaja ja siihen kuuluvat kaikki alan laadukkaimmat tuotemerkit – kilpailukykyisimpään hintaan.

Palvelut

Teollisuusmaalien sävytyspalvelu, auto- ja raskaskaluston sävytyspalvelu, spray-pullojen täyttö. Tarvittaessa katsomme värisävyn PPG:n spektrofotometri -mittalaitteella.

Mikäli tarvitset lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, soita tai tule käymään liikkeessämme.

Ota yhteyttä

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje