HENKILÖSUOJAIMET JA TYÖASUT TURVALLISEEN TYÖSKENTELYYN

Sinäkin tarvitset henkilösuojaimet ja työasut maalaamoon ja kolarikorjaamolle. Esimerkiksi maalari altistuu päivittäin työssään liuotinkaasuille, hiontapölylle ja ruiskutussumulle. Tästä johtuen hengitysteiden, silmien, ihon ja hiuksien suojaaminen on ensisijaisen tärkeätä.

Valikoimassamme on hengityssuojaimia SATAlta ja 3M:ltä.

SATA hengityssuojainjärjestelmä, kokohuppu tai puolinaamari, tarjoavat täydellisen suojan, kestävät käyttöä pitkään ja ovat miellyttävät käyttää.

Lataa esite >FI-Simply safe

3M Versaflo -tuotelinjan moottoroituja hengityssuojaimia on kaksi mallia:

Moottoroitu hengityssuojain TR-600 tarjoaa suojaa ja käyttömukavuutta ja on suorituskyvyltään erinomainen.

Lataa 3M Versaflo TR600 Esite

TR-800 EX-suojattu akkukäyttöinen puhallinyksikkö, joka on ATEX-sertifioitu käytettäväksi räjähdysherkissä ympäristöissä. Yksikkö tarjoaa juuri sellaista mukavuutta, modulaarisuutta, hallintaa ja helppokäyttöisyyttä, kuin mitä 3M Versaflo -tuotelinjalta voidaan odottaa.

Tutustu ja lataa 3M_TR-800 esite

Tuotesarjaan on saatavilla suojapäähineitä,  katso mallit 3M:n sivuilta.

Ota yhteys myyntiimme tai  jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

SATA air vision 5000

Hengityssuojainjärjestelmässä on raitisilmasyötöllä varustettu kokohuppu ja tukivyö, joka mahdollistaa lisävarusteiden helpon kiinnityksen. Paineilman laadusta riippuen hengityssuojaimeen on saatavilla kaksi eri suodatinyksikköä: SATA ilmansuodatin tai SATA hiilisuodatin, jossa on mukana aktiivihiili-imuaine. SATA ilmanlämmittimen ja SATA ilmankostuttimen osalta saatavilla on kaksi valinnaista moduulia, jotka voidaan kiinnittää tukivyöhön lisäämään maalarin hengitysmukavuutta.

Hengityssuojainhuppu SATA air vision 5000 suojaa hengitysteitä ja koko pään aluetta liuotinkaasuilta ja ruiskutussumulta. Moderni malli takaa täydellisen käyttömukavuuden ja istuvuuden. Hupussa on helppo ja käytännöllinen säätömahdollisuus, joten se sopii kaikille käyttäjille. Optimoitu ja pehmeä hengitysilman virtaus, sekä laaja näkökenttä edistävät entisestään käyttömukavuutta. Uusina ominaisuuksina verrattuna SATA vision 2000 malliin on mm. 50 % laajempi näkökenttä, sekä aiempaa matalampi äänitaso 64 dB (A). Tämän lisäksi huppu on varustettu jämäkällä kallonsuojalla, joka tekee hankalapääsyisillä alueilla työskentelyn turvallisemmaksi.

Extra-leveä ja pehmustettu tukivyö on erittäin mukavakäyttöinen. Vyössä on kaksi sovitinta lisävarusteyksiköille, joiden ansiosta yksiköiden kiinnittäminen ja irrottaminen on helppoa. Lisävarusteyksiköiden paikkaa pystyy vaihtamaan nopeasti puolelta toiselle. Myös SATA hiilisuodatinyksikköä voi kääntää tarvittaessa jopa 45°. SATA hiilisuodatinyksikössä on lisäksi sisään taitettava tukivarsi, johon hengityssuojainhuppu on helppo ripustaa taukojen ajaksi.

SATA® air star C™ – raitisilmasyötöllä varustettu puolinaamari

Ihoystävällinen naamari on tehty TPE:stä* ja siinä on liuotinkestävä anatominen tiivistekehys.

  • Hyvä istuvuus ja vapaa näkökenttä (vaatii suojalasit: tuotenro 97485, ei sisälly toimitukseen)
  • Lämpö ja kosteus eivät kerry naamarin sisälle

SATA® air star F™ – käytännöllinen suodatinnaamari

Kaksoissuodatinjärjestelmän A2:P3 R D (korkein suojausaste) ansiosta suodatinnaamari suojaa erittäin hyvin pölyltä, lialta ja orgaanisilta kaasuilta

  • Liikkuvaan käyttöön, helppo käsitellä
  • Edullinen
  • Hyvä käyttömukavauus ja vapaa näkökenttä (vaatii suojalasit: tuotenro 97485, ei sisälly toimitukseen)
  • Esisuodatin pidentää suodattimen käyttöikää

3M VERSAFLO MOOTTOROITU HENGITYSSUOJAIN TR619E

  • Kestävä: TR-600-akut ovat pitkäkestoisia ja latautuvat nopeasti, joten aikaa ei mene hukkaan.
  • Lisää työmukavuutta: sopii pitkiinkin työvuoroihin: säädettävä ilmavirtaus lisää käyttömukavuutta, ergonominen vartalonmukainen istuvuus parantaa liikkuvuutta myös ahtaissa tiloissa ja useat vyön säätömahdollisuudet parantavat istuvuutta ja mukavuutta
  • Helppokäyttöinen: TR-600 on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi.
  • Värikkäät ja interaktiiviset painikkeet sekä värinää, ääntä ja visuaalisuutta hyödyntävät heikon ilmavirran ja akun alhaisen varaustason ilmaisimet.

Ota yhteyttä

Form 387287756 to be rendered here.

tai soita

010 8210 100