Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Henkilösuojaimet ja työasut

Henkilösuojaimet ja työasut

Maalari altistuu päivittäin työssään liuotinkaasuille, hiontapölylle ja ruiskutussumulle. Tästä johtuen hengitysteiden, silmien, ihon ja hiuksien suojaaminen on ensisijaisen tärkeätä.

SATA hengityssuojainjärjestelmä, kokohuppu tai puolinaamari, tarjoavat täydellisen suojan, kestävät käyttöä pitkään ja ovat miellyttävät käyttää.

Mikäli tarvitset lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, soita tai tule käymään liikkeessämme. Tuotehakemistoomme pääset tästä.

 

SATA air vision 5000

SATA air vision 5000 hengityssuojainjärjestelmässä on raitisilmasyötöllä varustettu kokohuppu ja tukivyö, joka mahdollistaa lisävarusteiden helpon kiinnityksen. Paineilman laadusta riippuen hengityssuojaimeen on saatavilla kaksi eri suodatinyksikköä: SATA ilmansuodatin tai SATA hiilisuodatin, jossa on mukana aktiivihiili-imuaine. SATA ilmanlämmittimen ja SATA ilmankostuttimen osalta saatavilla on kaksi valinnaista moduulia, jotka voidaan kiinnittää tukivyöhön lisäämään maalarin hengitysmukavuutta.

Hengityssuojainhuppu SATA air vision 5000 suojaa hengitysteitä ja koko pään aluetta liuotinkaasuilta ja ruiskutussumulta. Moderni malli takaa täydellisen käyttömukavuuden ja istuvuuden. Hupussa on helppo ja käytännöllinen säätömahdollisuus, joten se sopii kaikille käyttäjille. Optimoitu ja pehmeä hengitysilman virtaus, sekä laaja näkökenttä edistävät entisestään käyttömukavuutta. Uusina ominaisuuksina verrattuna SATA vision 2000 malliin on mm. 50 % laajempi näkökenttä, sekä aiempaa matalampi äänitaso 64 dB (A). Tämän lisäksi huppu on varustettu jämäkällä kallonsuojalla, joka tekee hankalapääsyisillä alueilla työskentelyn turvallisemmaksi.

Extra-leveä ja pehmustettu tukivyö on erittäin mukavakäyttöinen. Vyössä on kaksi sovitinta lisävarusteyksiköille, joiden ansiosta yksiköiden kiinnittäminen ja irrottaminen on helppoa. Lisävarusteyksiköiden paikkaa pystyy vaihtamaan nopeasti puolelta toiselle. Myös SATA hiilisuodatinyksikköä voi kääntää tarvittaessa jopa 45°. SATA hiilisuodatinyksikössä on lisäksi sisään taitettava tukivarsi, johon hengityssuojainhuppu on helppo ripustaa taukojen ajaksi.

 

SATA® air star C™ – raitisilmasyötöllä varustettu puolinaamari

Ihoystävällinen naamari on tehty TPE:stä* ja siinä on liuotinkestävä anatominen tiivistekehys.

  • Hyvä istuvuus ja vapaa näkökenttä (vaatii suojalasit: tuotenro 97485, ei sisälly toimitukseen)
  • Lämpö ja kosteus eivät kerry naamarin sisälle

SATA® air star F™ – käytännöllinen suodatinnaamari

Kaksoissuodatinjärjestelmän A2:P3 R D (korkein suojausaste) ansiosta suodatinnaamari suojaa erittäin hyvin pölyltä, lialta ja orgaanisilta kaasuilta

  • Liikkuvaan käyttöön, helppo käsitellä
  • Edullinen
  • Hyvä käyttömukavauus ja vapaa näkökenttä (vaatii suojalasit: tuotenro 97485, ei sisälly toimitukseen)
  • Esisuodatin pidentää suodattimen käyttöikää
 

Ota yhteyttä

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje