Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Tietosuojaseloste

Cora Refinish Oy voi tallentaa kävijätietojasi, jotta pystyisimme kohdentamaan palveluitamme ja viestintäämme paremmin sinun tarpeitasi vastaavaksi.

Henkilörekisterit ja henkilötietojen käsittely

Yhteystieto-, uutiskirjeen tilaus- tai vastaavilla lomakkeilla annettuja henkilötietoja käytämme vain lomakkeella mainittua tarkoitusta varten. Tiedot talletetaan Cora Refinishin markkinointirekisteriin.

Kaikessa henkilötietoja sisältävän tiedon käsittelyssä noudatamme tietosuojan periaatteita ja otamme huomioon oikeutesi saada selville, mitä tietoja sinusta on talletettu, ja oikeutesi mahdollisesti poistaa henkilö­kohtaiset tietosi järjestelmästä. Huomaa, että tietojesi poistaminen voi vaikuttaa yllä mainittujen palveluiden ja viestinnän tehokkuuteen kohdallasi.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Yhteysosoitteemme henkilötietojen tarkistamiseksi, korjaamiseksi tai poistamiseksi on cora@corarefinish.fi.

Ota yhteyttä

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje