Parhaat teollisuusmaalit 

Maahantuomme ja tarjoamme useita ratkaisuja kevyen teollisuuden ja teollisuuden tarpeisiin – suurten konttien maalaukseen tai pienen kappaletavaran maalaukseen. Valikoimassamme on liuotinohenteisia ja vesiohenteisia premium-tuotteita.

 

 

Selemix System

Suorituskykyisenä maaliperheenä SELEMIX® tarjoaa täydellisen valikoiman sekä liuotin- että vesiohenteisia pinnoitusjärjestelmiä, joiden avulla voit suojata ja viimeistellä laajan valikoiman erilaisia kevyen teollisuuden pintoja. Laaja valikoimamme kevyen teollisuuden pinnoitteita palvelee monia markkinoita koneista ja maatalouslaitteista myymäläkalusteisiin ja rakenneteräksiin. Yhdistämme erinomaisen tuotteen suorituskyvyn erityiseen tekniseen tukeen. Tällä varmistamme, että voit toimittaa korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu kestämään ja ovat väriltään yhtenäisiä.

Selemix Direct Pro

Selemix Direct Pro on uusi kaksikomponenttisten akryylipintamaalien sarja, joka mahdollistaa suoran levityksen monenlaisille alustoille ilman pohjamaalin tarvetta. Selemix Direct Pro antaa erinomaisen korroosiosuojan.

Selemix Aqua

Selemix Aquan vesiohenteisten maalien myötä merkittävä liuotinpäästöjen väheneminen näkyy työskentelyilman paranemisena ja palo- ja räjähdysvaaran vähenemisenä, mikä takaa paremman työturvallisuuden.

 

Hempel

Hempelin suojaavat pinnoitteet on tarkoitettu teollisuuden eri sovelluksiin. Suojattavia tuotteita ovat esimerkiksi offshore-rakenteet, tuuliturbiinit, sillat, rautatiekalusto ja petrokemian laitokset.

Hempel pyrkii tarjoamaan asiakkaalle parhaan ratkaisun pinnoitettavien kohteiden muodosta tai koosta riippumatta. Ratkaisuehdotukset perustuvat tästä syystä aina asiakkaan tarpeisiin – sama ratkaisu ei sovellu kaikille.

Hempelin maailmanlaajuinen läsnäolo markkinoilla mahdollistaa koko maailman kattavat alueelliset pinnoiteratkaisut. Hempelillä on globaali valikoima, joten tuotteita saa Hempelin kaikista suurista varastoista. Samaa standardia voi käyttää kaikkialla maailmassa.

 

 

Ota yhteyttä

Form 387287756 to be rendered here.

tai soita

010 8210 100