Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Koulutus

cora akatemia koulutus

CORA Akatemia järjestää koulutuksia uusista tuotteista ja työmenetelmistä eri puolella Suomea sijaitsevissa ammattioppilaitoksissa. Koulutuksessa maalari oppii hyödyntämään tuotteen ominaisuudet täysimääräisesti, jolloin tehokkuus paranee vaikka työtahti pysy samana. Koulutuksessa ratkotaan myös automaalauksen haasteellisia tilanteita. Värin sävytys, matalapeittoisten sävyjen ruiskutus ja jotkin kolmikerrossävyt onnistuvat heti ensimmäisellä keralla varmemmin, kun teoria on hallussa ja käytäntöä harjoiteltu. Koulutukseen osallistumiseen uhrattu aika tulee moninkertaisesti takaisin vähentyneitä uusintatöinä.

Koulutukset 2019

Maalaamon tuottavuuden maksimointi, 1 pv

Teemana PPG:n maalausmenetelmät, sekä materiaalinkulutuksen minimoimisella saatava maalaamon tuottavuuden nousu. Sisältää kattavan teoriapaketin lisäksi runsaasti käytännön harjoituksia.

Koulutuksen hinta on 149 €+ alv 24 %. Hinta sisältää lounaan ja iltapäiväkahvin.

  • kevät 2019, Seinäjoki (tarkentuu myöhemmin)

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Jani Salminen
puh. 040 900 6541
jani.salminen@corarefinish.fi

Cora asiakaspalvelu
cora@corarefinish.fi

UUTTA! Koulutus omassa maalaamossa

Mikäli CORA Akatemian koulutustilaisuuteen osallistuminen ei sovi aikatauluusi, niin voit tilata räätälöidyn koulutuksen omaan maalaamoosi. Värin sävytys, matalapeittoisten sävyjen ruiskutus ja kolmikerrossävyjen ruiskutus ovat joskus haasteellisia, jolloin oikean tekotavan hallitseminen maksaa investoinnin vähentyneitä uusintatöinä. Koulutuksen sisältö räätälöidään aina tapauskohtaisesti yrityksen tarpeita vastaavaksi.

Koulutuksen hinta on 890 €/päivä + alv 24 %. Hintaan lisätään kouluttajan matkakulut.

Lisätietoa:

Jani Salminen
puh. 040 900 6541
jani.salminen@corarefinish.fi

Rauno Huopainen
puh. 040 900 6547
rauno.huopainen@corarefinish.fi

Ota yhteyttä

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje