Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Koulutus – Cora Akatemia

cora akatemia koulutus

Cora Akatemiamme järjestää PPG-tuotekoulutuksia, joissa esitellään uusien tuotteiden ja menetelmien oikea sekä tehokas hyödyntäminen.

Koulutuksen avulla maalarit helpottavat omaa työtään varmistamalla onnistumisen heti ensimmäisellä kerralla ja pystyvät siten parantamaan maalaamon tuottavuutta sekä lyhentämään läpimenoaikoja. Oikeiden työmenetelmien hallinta tuo varmuutta työn suorittamiseen ja auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. PPG-tuotekoulutus on osa PPG Certified -automaalaamojen vaatimuksia.

Koulutusten osallistujapalautteesta on käynyt selkeästi ilmi, miten tärkeätä jatkuva kouluttautuminen maalausalalla on. Vaikka osa koulutuksissa käytetyistä tuotteista on automaalauksen ammattilaisille jo ennestään tuttuja, oikeaoppisten työmenetelmien ylläpitäminen ja mieleen palauttaminen koetaan silti erittäin tärkeäksi.

Cora Akatemia -koulutus 2018

PPG Maalausmenetelmät

22. – 23.2.2018 TAKK, Tampere – kouluttajana Jani Salminen

27.4.2018 PKKY, Joensuu – kouluttajana Mikko Haverinen

Delfleet ja Selemix -koulutus

Koulutus järjestetään syksyllä 2018 TAKK:ssa Tampereella – kouluttajana Jani Salminen

PPG maalausmenetelmät

Koulutuksen teemana on PPG:n maalausmenetelmät sekä tuottavuuden nostaminen minimoimalla materiaalinkulutusta ja työaikaa.

Koulutuksen käynyt henkilö ymmärtää materiaalin kulutuksen vaikutuksen maalausprosessin nopeuteen ja osaa tämän päivän uusimmat tekniikat.

Delfleet ja Selemix -koulutus

Tässä hyötyajoneuvo- ja teollisuusmaalikoulutuksessa perehdytään maalausohjeistuksiin ja tehdään runsaasti käytännön harjoituksia tuotteilla. Lisäksi tutustutaan Delfleet ja Selemix uutuuksiin sekä oikeiden tuotteiden valintaan – tavoitteena on saavuttaa virheetön ja tuottava lopputulos myös vaativissa kohteissa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Jani Salminen
puh. 040 900 6541
s-posti: jani.salminen@corarefinish.fi

Mikko Haverinen
puh. 040 900 6549
s-posti: mikko.haverinen@corarefinish.fi

Cora asiakaspalvelu
s-posti: cora@corarefinish.fi

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.