Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Kuivaimet

kuivaimet

IR-KUIVAIMET JA UV-KUIVAIMET HEDSONILTA

Kehittynyttä ja käyttäjäystävällistä tekniikkaa

IRT by Hedson tarjoaa laajan valikoiman lyhytaalto IR ja UVA -kuivaimia. Jokainen malli on suunniteltu oman käyttökohteensa tehokkaimmaksi. IRT Hyperion kuivaimet ovat käyttäjäystävällisiä ja helposti liikuteltavia.

Jokainen IRT by Hedson kuivaimen osa perustuu huolelliseen suunnitteluun ja testattuun muotoiluun, jossa käyttäjäystävällisyys ja tehokkuus ovat lähtökohtana.

Jalustan muotoilun ansiosta kuivain saadaan lähelle jopa kaikkein matalimpia autoja, sillä jalusta mahtuu auton alle ja renkaan ympärille.

Toinen esimerkki huolellisesti harkitusta muotoilusta on suurempien kuivainmallien varsi, jossa on käytetty samaa tekniikkaa kuin kasettien kulmassa. Laite yltää jopa korkeimpien automallien kattoon, ja kuivain saadaan seisomaan vakaasti lähelle ajoneuvoa.

 • Lyhyet kuivausajat
 • Laaja kuivausalue
 • Tasainen lämpökuvio
 • Kullatut FreeForm -heijastuspinnat
 • Vähentynyt energiankulutus
 • Ympäristöystävällinen

Mallistossa on pieni käsikäyttöinen kuivain IRT Minispot, joka tehokas ja nopea kuivain ja soveltuu useisiin eri käyttökohteisiin korjaamoilla ja maalaamoissa. Kittien tai maalien kuivatus, sekä liimojen tai teippien poisto onnistuu hetkessä: alle 30 sekunnin lämmitysaika kuumentaa pinnan jopa 170C lämpötilaan. Lue lisää verkkolehdestämme

pieni käsikäyttöinen kuivain on IRT MiniSpot

Mikäli tarvitset lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, soita tai tule käymään liikkeessämme

 

 

IRT 1 PrepCure – Kuivain pieniin töihin

Pienemmät IRT by Hedson kuivaimet on valmistettu samalla huippulaadulla kuin kehittyneemmätkin mallit, vain yksinkertaisemmilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla.

Kuivaimet soveltuvat pieniin kuivaustöihin, ja niillä voi myös kiinnittää tai poistaa tarrat. Molempia kuivaimia voi käyttää käsin tai asettaa jalustalle.

Kädessä pideltävä kuivain mahdollistaa myös vaikeapääsyisten kohteiden kuivauksen. Jalusta on varustettu ajastimella 120 minuuttiin asti. Jalustaa käyttäessä kuivain voidaan asettaa joko vaaka- tai pystyasentoon.

IRT 2 PrepCure – Kuivain pieniin töihin

Kaikkilla IRT by Hedson kuivaimilla on ylivertainen kuivauskyky. Kullatut heijastinkasetit tuottavat tasaisen lämpökuvion ja pystyvät kuivaamaan suuremman alueen samassa ajassa kuin perinteiset heijastinkasetit, mutta pienemmällä energiankulutuksella. Laadukkaan kuivaustuloksen lisäksi myös tuottavuus kasvaa.

 • Kuivaa kaikki basecoatit ja muut materiaalit
 • Tehokas tuuletus kaseteissa
 • Käyttökytkimet ovat kahvassa, ja jalusta on varustettu manuaalisella ajastimella

IRT 4-1 PcAuto

Valikoiman täydellisimmin varusteltu, liikuteltava IR-kuivain suurimmalla teholla ja suorituskyvyllä

IRT PcAuto mallit on varustettu viimeisimmällä tekniikalla kuten lämpötilantunnistimella, laserkohdistimella ja digitaalisella etäisyyden tunnistimella. Kullatut heijastinkasetit mahdollistavat entistä nopeamman, tarkemman ja tasaisemman lämmittämisen suurillakin pinnoilla. Kasettien asento on säädettävissä monipuolisesti. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja kuivausajat erittäin lyhyitä.

 • Lämpötilatunnistin tarkkaan lämpötilan säätöön
 • Tietokoneohjattu kuivausprosessi, 12 valmista ja 3 muokattavaa ohjelmaa
 • Tietokoneohjattu kuivauksen tarkkailu
 • Laserkohdistin osoittaa alueen, mistä lämpötila mitataan
 • Elektroninen etäisyysmittari

IRT COMBI 4-1 IR-UVA

Liikuteltava kuivain lyhytaaltoisella infrapuna- ja UVA-säteilyllä kaikkiin kuivaustarpeisiin

Lyhytaaltoisen IR- (infrapuna) ja UV- (ultravioletti) säteilyn yhdistelmä tekee tästä liikuteltavasta kuivaimesta ainutlaatuisen. Yksi kasetti sisältää 4 IR-lamppua ja 1 UVA-lampun. UV-kuivaimessa on 15 valmista ohjelmaa (IR:12, UV:3) vesi- ja liuotinpohjaisille materiaaleille, kitistä kirkaslakkaan. IR- ja UV-lamppuja voi käyttää sekä yhdessä että erikseen. Kuivainmalli on myös muunneltavissa erilaisiin kokoonpanoihin.

 • IR- ja UVA-lamppuja voi käyttää yhdessä ja erikseen
 • Infrapunalamput on sijoitettu kullatuille heijastinpinnoille, jotka heijastavat jopa 98 % lyhytaaltoisesta säteilystä.
 • IRT hallintayksikkö sisältää valikoiman valmiita kuivausohjelmia
 • Ajastin kertoo lamppujen käyttöiän

IRT COMBI 4-2 IR-UVA

Kaksi kuivainta – Yksi laite – Suuri käyttöaste

Helposti liikuteltava IR- ja UV-yhdistelmäkuivain on varustettu kahdella erittäin tehokkaalla 1000W UVA-lampulla, mikä mahdollistaa äärimmäisen nopean kuivauksen.

IR- (infrapuna) ja UV- (ultravioletti) lamppuja voi käyttää sekä yhdessä että erikseen. Kuivainmalli on myös muunneltavissa erilaisiin kokoonpanoihin.

IRT IR- ja UV-kuivainta voi käyttää 2K tuotteiden, kitin, täytemaalien ja kirkaslakkojen kuivaukseen, sekä vesiliukoisten basecoatien haihdutukseen ja vesiliukoisten kirkaslakkojen kuivaukseen. UV-kuivain soveltuu kaikkien UV-materiaalien kuivaukseen.

IRT UVA 1 PREPCURE 3

Liikuteltava UVA-kuivain pystysuorien pintojen kuivaukseen

Kasetti on varustettu yhdellä UVA-lampulla ja erityisesti suunnitellulla heijastinkasetilla, jonka ansiosta lämmönsiirtokyky on tehokasta ja lämpökuvio jakautuu tasaisemmin kuivattavalle alueelle.

 • Suunniteltu UVA-materiaalien kuivaamiseen pystysuorilla pinnoilla
 • Tehokas ilmanvaihto ja hiukkassuodatin lisäävät lampun kestoa
 • Kuivausaikaa säädellään elektronisella ajastimella
 • Aikalaskuri kertoo UVA-lampun käyttöiän

 

IRT UVA 1 PREPCURE 4

Laadukas ja kestävä kuivaustulos

Jokainen kasetti on varustettu yhdellä UVA lampulla ja erityisesti suunnitellulla heijastinkasetilla, joiden ansiosta lämmönsiirtokyky on tehokasta ja lämpökuvio jakautuu tasaisesti kuivattavalle alueelle. Kasetti yltää jopa 2240 mm korkeuteen, mikä on riittävä suurimman osan ajoneuvon kattojen kuivaukseen.

 • Kuivausaikaa säädellään elektronisella ajastimella
 • Tehokas ilmanvaihto ja hiukkassuodatin lisäävät lampun kestoa
 • Ajastin kertoo UVA lampun käyttöiän
 • Helposti liikuteltava kuivainmalli kaasujousella, jonka ansiosta kasetin kohdistaminen on helppoa

IRT UVA 2 PREPCURE 4

Jokainen kasetti on varustettu yhdellä UVA lampulla ja erityisesti suunnitellulla heijastinkasetilla, joiden ansiosta lämmönsiirtokyky on tehokasta ja lämpökuvio jakautuu tasaisesti kuivattavalle alueelle. Kasetti yltää jopa 2240 mm korkeuteen, mikä on riittävä suurimman osan ajoneuvon kattojen kuivaukseen.

Trisk CureMaster 2 DTL

Kompakti ja tehokas IR-kuivain kaikkien materiaalien kuivaukseen

Trisk CureMaster 2 DTL kuivainta käytetään kittien, täytemaalien, basecoatien ja pintamaalien kuivaukseen. Kuivain soveltuu sekä vesi- että liuotinpohjaisten tuotteiden kuivaukseen. Vapaasti liikuteltava kuivain on varustettu kahdella kompaktilla kasetilla, joissa on tehokas ilmanvaihto, hiukkassuodatin ja kolme lyhytaaltolamppua heijastinpinnoilla.

Hallintayksikkö sisältää mikroprosessorin, jossa on valikoima kuivausohjelmia, digitaalinen etäisyystunnistin, laserkohdistin ja lämpötilatunnistin. Integroitu ilmanvaihto jäähdyttää metallin ja IR lamput nopeasti, jolloin niiden käyttöikä on pidempi (n. 15 000 h).

 

Ota yhteyttä

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje