Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Puhdistuslaitteet

pesurit ja tislaimet

Luotettavat, laadukkaat ja ympäristöystävälliset pesurit ja tislaimet

Automaalauksessa sekoitettavat maalit kannattaa valmistaa puhtaassa työtilassa tai omassa sekoitushuoneessaan. Useissa maalaamoissa sekoitushuoneiden tila on hyvin rajallinen. Erinomaisen ratkaisun myös pieniin työtiloihin tuo Drester by Hedsonin ja RosAuton ruiskupesurit sekä lisälaitteet.

Ruiskupesurit ovat helppokäyttöisiä, tehokkaita ja nopeita. Niiden korkealaatuinen pesutulos vastaa kaiken kokoisten maalaamoiden tarpeisiin.

  • Erinomainen pesuteho
  • Vähentää altistumista kemikaaleille
  • Kattava laitevalikoima kaikkiin tarpeisiin

Lisälaitteet kuten sekoituspöydät, puristimet, kierrätysyksiköt jne. on suunniteltu tekemään maalaustyön valmistelu- ja puhdistusvaiheet mahdollisimman sujuviksi.

Tislaimet

Pesu tislatulla liuottimella säästää aikaa ja materiaalia. Liuotintislainta voidaan käyttää itsenäisenä laitteena tai kytkeä ruiskupesuriin liuottimen siirtoa varten, jolloin käytetty liuotin siirtyy pesurista tislaimeen ja tislauksen jälkeen puhtaana takaisin pesuriin.

Mikäli tarvitset lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, soita tai tule käymään liikkeessämme. 

Drester Boxer by Hedson -ruiskupesurit

Boxer-malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut helppokäyttöisyys ja käyttömukavuus, unohtamatta kuitenkaan Dresterille tuttua toimintavarmuutta, laatua, viimeistelyä ja ulkonäköä.

Innovatiivinen AutoBox -pesutila

AutoBox sijaitsee pesutilan takaosassa ja mahdollistaa yhtäaikaisen manuaali- ja automaattipesun. Samaan aikaan kun ruisku puhdistuu AutoBoxissa, voidaan tilavassa manuaalipesutilassa puhdistaa muita työvälineitä.

  • AutoBoxin rakenne antaa pesurin pumpulle entistä paremman hyötysuhteen ja säästää liuotinaineiden käyttöä.
  • Käyttö värikoodatuilla polkimilla mahdollistaa helpon kädet vapaina työskentelyn.
  • Patentoitu ruiskun magneettikiinnitys on ainutlaatuinen ja varma kiinnitystapa.
  • Helppokäyttöinen liipasinlukko soveltuu kaikkiin ruiskumalleihin.
  • Kokonaan irrotettava etulevy astioiden vaihdon helpottamiseksi.
  • Mahdollisuus yhdistää pesuri liuotintislaimeen.

Lue lisää Drester Boxer by Hedson -ruiskupesureista »

Drester X-series ja Classics by Hedson -ruiskupesurit

Dresterin pesurit on suunniteltu ennen kaikkea tehokkaaseen työskentelyyn. Esimerkkinä tästä aikaa säästävät ominaisuudet, kuten jäteveden automaattinen kierto saostuksen aikana ja veden automaattinen poisto.

Kaikkien Drester pesureiden sydän on Dresterin oma teflonkalvopumppu. Se on tehokas ja erityisesti suunniteltu ruiskunpesulaitteisiin. Täysin korroosionkestävästä materiaalista valmistettu, huippuluokan kestävyys ja luotettavuus.

Drester vesipesurit on varustettu tuplasuodattimilla jotka keräävät tehokkaasti kaiken maalijätteen vedestä. Molemmat suodattimet ovat uudelleenkäytettäviä.

Lue lisää Drester X-series ja Classics by Hedson -ruiskupesureista »

RosAuto -ruiskupesurit

RosAuton pesurivalikoimasta löytyy ruiskupesureita sekä liuotin- että vesipohjaisille tuotteille. Kaikki pesurit on valmistettu 100 % ruostumattomasta teräksestä.

Lue lisää RosAuton -ruiskupesureista »

Tislaimet ja siirtopumput

Liuotintislain yhdistettynä ruiskupesuriin mahdollistaa pesussa käytetyn tinnerin tislaamiseen täysin automaattisesti. Tislaimen toiminta hyödyntää ilman painetta. Tislausprosessissa lika poistetaan tinneristä ja käyttöön saadaan puhdistettua tinneriä. Jäte kertyy sakkapussiin, joka on helppo poistaa tislauksen lopuksi.

Siirtopumpulla voidaan yhdistää liuotinpesuri tinneritislaimeen, mikä mahdollistaa puhdistustinnerin kierrättämisen tehokkaasti. Dresterin RDX-siirtopumppu siirtää liuottimen jopa 25 metrin päähän, ja puhdasta liuotinta on käytettävissä vain muutamassa minuutissa. Laite on varustettu ylivuotosuojalla.

Lue lisää tislaimista »

 

Ota yhteyttä

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje