Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Hiomakoneet

Mirkan laadukkailla hiomakoneilla saat parhaan lopputuloksen kaikissa työkohteissa. Hiomakoneiden optimoitu ergonomia tekee koneista miellyttäviä ja helppoja käsitellä ja käyttää, ja matalaksi muotoiltu profiili mahdollistaa hyvän hallittavuuden sekä tarkan ja tehokkaan hionnan.

Mirka DEOS 383CV 

Mirka DEOS 383 CV sähkökäyttöinen tasohiomakone on erittäin kevyt, vain 10 cm korkea, helposti hallittava kone tehokkaaseen ja täsmälliseen hiontaan. Koneen ergonominen muotoilu varmistaa, että sitä voi käyttää pitkiäkin aikoja väsymättä ja halutessaan kätevästi vaihtaa otetta.

Mirka DEROS 650CV 

Sähkökäyttöinen epäkeskohiomakone on kehitetty kaikentyyppisten pintojen tehokkaaseen ja pölyttömään hiontaan. Markkinoiden kevyin ja ergonomisin hiomakone on varustettu harjattomalla moottorilla, jonka teho ei laske raskaassakaan kuormituksessa.

Päivitetyssä koneessa on uusina ominaisuuksina integroitu tärinäsensori sekä Bluetooth-liitettävyys. Luokkansa alhaisimmat tärinäarvot sekä ainutlaatuinen symmetrinen muotoilu takaavat, että konetta voidaan käyttää pitkiäkin työjaksoja väsymättä.

Mirka PROS 650CV 

Paineilmakäyttöinen Mirka PROS 650CV epäkeskohiomakone on toimiva ja tehokas hiomatyökalu ammattilaisille.

Kuten kaikki Mirkan koneet, myös Mirka PROS on ergonomisesti muotoiltu. Koneesta saa hyvän otteen, ja sitä on miellyttävä käyttää pidemmissäkin työjaksoissa. Mirka PROS 650CV koneessa on 5 mm:n epäkeskoliike ja pölynpoisto on kehitetty mahdollisimman tehokkaaksi, jopa alhaisella imuteholla, konerungossa sijaitsevan leveämmän pölynpoistoaukon ansiosta. Leveämpi pölynpoistoaukko parantaa pölynpoistotehoa merkittävästi.

Mirka PROS 680CV 

Paineilmatoiminen epäkeskokone Mirka PROS 650CV on Mirkan oman teollisen suunnitteluryhmän kehittämä kone. Siinä on paljon näppäriä toimintoja ja huomionarvoisia yksityiskohtia. Lopputuloksena on toimiva ja tehokas hiomatyökalu ammattilaisille.

Mirka PROS 650CV koneessa on 8 mm:n epäkeskoliike ja pölynpoisto on kehitetty mahdollisimman tehokkaaksi jopa alhaisella imuteholla konerungossa sijaitsevan leveämmän pölynpoistoaukon ansiosta. Leveämpi pölynpoistoaukko parantaa merkittävästi pölynpoistotehoa. Koneen symmetrinen muotoilu sopii sekä vasen- että oikeakätisille, minkä lisäksi koneesta saa hyvän otteen myös kahdella kädellä.

 

Ota yhteyttä

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje