Kiillotuskoneillamme viimeistelet pinnat peilikiiltäviksi. Esimerkiksi Mirkan kiillotuskoneissa on tehokas ja hyvin vääntävä moottori. Lisäksi niissä on portaaton nopeudensäätö ja pyörimisnopeuden esivalinta oikean kiillotusnopeuden asettamiseksi.

Mirka ARP-B 300NV 77mm 10.8V ei pölynpoistoa

akkukäyttöinen kiillotuskone on kevyt ja ergonominen. Sopii pienempien alueiden kiillotukseen. Ihanteellinen ammattilaisille,
jotka arvostavat johdottoman kiillotuskoneen tuomaa liikkumisvapautta sekä alhaista huoltotarvetta. Mirka ARP-B 300NV:ssä on hiiliharjaton moottori ja 77 mm: n alustalla. Mukana on 2 kpl 2,5 Ah:n 10,8 V:n Li-ion akkua ja yksi laturi.

Bluetooth -liitettävyys tarjoaa lisätoimintoja myMirka -sovelluksen kautta, kuten tärinänmittaus, kierrosluvun hallinta ja auto-stop toiminto (jotkut ovat ostettavissa olevia lisäpalveluja).

Helppokäyttöinen, katso koulutusvideo!

Mirka RP 300NV 77mm ei pölynpoistoa

paineilmakiillotuskone, joka takaa nopean ja tehokkaan kiillotuksen. Kone on suunniteltu käytettäväksi pintakäsittelyn pienissä kiillotustöissä, Polarstar SR -tuotteiden jälkeen sekä valoumpioiden kiillotuksessa. Tämän koneen pieni koko mahdollistaa vaikeidenkin alueiden kiillotuksen. Koneen maksiminopeus on 3000 rpm.

Mirka AP 300NV 77mm ei pölynpoistoa

kevyt ja ergonominen kulmakiillotuskone varustettu 77 mm alustallalla. Koneessa on matala tärinätaso ja sitä on helppo käsitellä yhden tai kahden käden otteella. Kiillotustyö pysyy hyvin hanskassa, sillä Mirka AP 300NV on helposti liikuteltavissa joka suuntaan ja näet kiillotettavan alueen hyvin koko ajan. Sekä autoalan

jälkimarkkinoille että tehdasvalmistukseen, muun muassa komposiittien, muoviosien ja auton koriosien kiillottamiseen.

Mirka RPS 300CV 

tämä kevyt ja ergonominen kiillotus- ja hiomakone mahdollistaa pienten alueiden käsittelyn. Mirka RPS 300CV on varustettu 77 mm alustallalla, jossa on 6 pölynpoistoreikää.

Pieni, paineilmakäyttöinen kone soveltuu useisiin työkohteisiin, erityisen kätevä se on maalamoilla maalinpoistoon ja vaikeasti päästäviin paikkoihin kuten pilareiden väliin. Pyörivän liikkeensä ansiosta kone on tehokas myös lasipintojen hiontaan. Konetta voidaan käyttää sekä kiillotus- että hiomakoneena. Mirka RPS 300CV soveltuu sekä tasaisten pintojen että pienen kokonsa ansiosta myös kaarevien pintojen hiontaan.

Mirka PS 1524 kiillotuskone 180mm

sopii kaikentyyppisiin kiillotustöihin sekä pienillä että suurilla pinnoilla, ja tässä koneessa voi käyttää jopa 180 mm:n alustallaa. Tehokkaassa moottorissa on hyvät jäähdytysominaisuudet. Elektroninen vakionopeussäädin säilyttää kierrosnopeuden kuormituksesta huolimatta. Karalukko helpottaa ja nopeuttaa alustallojen vaihtoa. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suositellaan myös käyttämään Mirkan kiillotusaineita, alustalloja ja kiillotustyynyjä.

Mirka PS 1437 kiillotuskone 150mm

erinomainen työkalu pienempien pintojen kiillottamiseen, ja sen kanssa tulee käyttää maksimikooltaan 150mm alustallaa. Tehokkaassa moottorissa on hyvät jäähdytysominaisuudet. Elektroninen vakionopeussäädin säilyttää kierrosnopeuden kuormituksesta huolimatta. Karalukko helpottaa ja nopeuttaa alustallojen vaihtoa. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suositellaan myös käyttämään Mirkan kiillotusaineita ja alustalloja.

POL55 Sähkökiillotuskone

kestävä ja tehokas sähkökiillotuskone Finixalta. Kierrosnopeus on säädettävissä 700-2500 rpm välillä. Koneen jäähdytys- ja ilmanvaihto-järjestelmää on aiempaa parempi. Koneen alustalla on joustavaa vaahtomuovia, ja se myötäilee vaivattomasti kiillotettavan pinnan muotoja. Alustallassa on tarrakiinnitys. Epäkeskoliike mahdollistaa voimakkaamman kiillotuksen, ja poistat helposti esim. hologrammikuviot pinnasta.

Ota yhteyttä

Form 387287756 to be rendered here.

tai soita

010 8210 100