Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Maalauskammiot, esikäsittelytilat ja sekoitushuoneet

Oletko hankkimassa tai uusimassa maalauskammiota? Kauttamme saat kattavan suunnittelupalvelun piirustuksineen, tuotteet ja tarvikkeet ja asennuspalvelun sekä tietysti teknisen tuen käyttöönoton jälkeen. Olemassa olevaan maalauskammioon saat kauttamme kaikki tarvikkeet, jotta voit pitää laitteistot kunnossa eikä katkoksia tule.

Maalauskammiot

Esittelyssä USI Italia maalauskammiot

USI Italia maalauskammioiden laajasta mallistosta löydät yrityksellesi sopivimman vaihtoehdon. Kaikissa USI Italia -kammiomalleissa lämpöteho on mitoitettu Suomen talvisia olosuhteita varten ja ilmanvaihto voimassa olevien asetusten mukaisiksi. Kaikissa malleissa on sama kammiorakenne ja puhallinteho, mutta ohjaustekniikassa, lämmitystavassa ja ohjelmoitavuudessa on eroja.

Vaadittavat standardit

Suomessa voimassa oleva SFS 3358 standardi edellyttää, että ruiskumaalauskaappien suunnittelussa, rakentamisessa ja toiminnassa noudatetaan lisäksi kansainvälisiä standardeja, joista SFS-EN 13355 koskee yhdistettyjä ruiskutus- ja kuivauskaappeja.

Ruiskumaalauskaapissa tulee olla esimerkiksi ilmavirtauksen valvontalaitteet, akkuvarmennettu poistumisvalo sekä vähintään kaksi poistumisovea. Voimassa olevien standardien noudattamatta jättäminen saattaa aiheuttaa laitteen ostajalle huomattavia lisäkustannuksia, muutostyötarpeita ja viiveitä.

EN13355 voimassaolo päättyy 01.10.2021 jolloin EN16985 astuu voimaan. Uutena vaatimuksena turvallisuuteen liittyviä valvontamuutoksia keskuksiin.

Laitehuolto osaksi maalaamosi arkea

Tiesitkö, että voit tehdä sen helposti ja vaivattomasti? Vältä kalliit uusintatyöt ja vaihda suodattimet ajoissa. ProcessManagerin automaattinen varastontäydennysohjelma mahdollistaa varaosien tilaukset oikeaan aikaan eikä tilannetta, jossa tärkeät varaosat (kammion suodattimet, vedenerottimien suodatinpatruunat ja kammion suoja-aineet) puuttuvat pääse syntymään.

Lue lisää aiheesta verkkolehdestämme

CHRONOTECH Dynamic maalauskammio

  • Taajuusmuuttajaohjatut puhaltimet
  • DGTouchLite kosketusnäytöllinen ohjauskeskus, pyörimisnopeusohjaus tulo- ja poistomoottorissa, ruiskutusilman käytön mukaan ohjautuva energiansäästövaihe
  • Työvaiheet ohjelmoitavissa
  • Painesäätö poistopuhallinmoottorin taajuusmuuttajaa säätämällä
  • Etähallinta- ja päivitystoiminnot internet-yhteydellä huolto- ja tukitoimenpiteitä varten.

MASTER maalauskammio

  • Pehmokäynnistys tulo- ja poistomoottorissa (ei taajuusmuuttajia)
  • Painesäätö peltimoottoriohjatulla säätöpellillä
  • Ohjauskeskus mekaanisilla painikkeilla ja valitsimilla, perustyövaiheet
  • Työvaiheina ruiskutus – haihdunta – kuivaus – jäähdytys.

USI Fastech esikäsittelyalue – laatua, innovaatiota, tuottavuutta.

Maalaamon tehokkuus paranee, kun läpimeno nopeutuu. Kun teemme mahdollisimman monta työtä valmiiksi ilman turhia edestakaisia siirtoja, saavutamme tämän tehokkuuden.

Suorita esikäsittely- ja pohjamaalaustyöt erillisessä tilassa, joka on varustettu hyvällä ilmanvaihdolla ja valaistuksella. Työn laatu paranee, ja samalla työskentely-ympäristö ja -turvallisuus ovat asianmukaisella tasolla.

Fastech on ratkaisuna vaivaton asentaa myös olemassa olevaan maalaamoon, sillä laitteet asennetaan lattian päälle, jolloin lattiakanavia tai sokkelia ei tarvita.

USI Italia sekoitushuone

Hyvin ilmastoitu, erillinen tila maalien sekoitusta varten auttaa vähentämään merkittävästi pinnan laadun virheitä.

USI Italian sekoitushuoneet on eristetty tuplaseinällä, mikä estää roskia ja pölyhiukkasia päätymästä sekoitustilaan. Yhteenliitettävistä seinäpaneeleista koostuva sekoitushuone ei vaadi ruuveja, muttereita tai hitsaustöitä. Se on erittäin helppo asentaa ja tarvittaessa myös purkaa.

 

Ota yhteyttä

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje