Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Maalijärjestelmät

ppg, nexa, delfleet, selemix, hempel, maalijärjestelmät

Parhaat automaalit ja teollisuusmaalit

Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat automaalit ja teollisuusmaalit: PPG ja Nexa -henkilöautomaalit, Delfleet ja Nexa Turbo Plus -hyötyajoneuvomaalit, Selemix ja Hempel -teollisuusmaalit sekä PPG Protective & Marine -puolustus ja merenkulun pinnoitteet. Maalijärjestelmät, jotka ovat tunnettuja ja tunnustettuja.

Kaikkia tarjoamiamme maalijärjestelmiä yhdistää korkea laatu ja kustannustehokkuus. Tuotteet ovat asiakkaidemme keskuudessa tunnettuja ja arvostettuja.

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai soita.

Selemix-teollisuusmaalit

Selemix System on korkealaatuinen sekoitusjärjestelmä, joka soveltuu kaikenlaiseen maalaukseen ja pintojen suojaukseen. Oli kyseessä sitten suuret tuotantolaitokset tai pienemmät viimeistelykohteet.

Selemix-teollisuusmaaleja on saatavilla myös pieniä määriä – sävystä riippuen alkaen 1 – 3 litraa.

Selemix System koostuu useista korkealaatuisista sekoitussävyistä ja laajasta joukosta erilaisia sideaineita. Järjestelmä sisältää myös suoraan metallilla käytettävän yhdistetyn pohja- ja pintavärin, jota on saatavilla useilla kiiltoasteilla. Yhdessä nämä komponentit muodostavat maalijärjestelmän, joka on räätälöity vastaamaan tarpeitasi käyttöominaisuuksien, laadun sekä hinnan suhteen.

Joustava yhdistelmä sideaineita ja sävyjä takaa tehokkaan maalausjärjestelmän useisiin eri käyttötarkoituksiin. Tämä vähentää tarvittavan varaston kokoa ja pienentää varaston arvoa.

Selemix System tarjoaa

  • korkealaatuisen sekoitusjärjestelmän, jota voidaan käyttää useimpien teollisuustuotteiden maalauksessa.
  • järjestelmän, joka on räätälöity tarpeittesi mukaan kustannustehokkaaksi, tarjoten samalla suorituskykyä ja laatua.
  • tuotteet, jotka ovat sertifioitu ISO12944 standardin vaatimusten kanssa – takaa kattavan suojan korroosiota vastaan.
  • markkinoiden laajimman sävyvalikoiman.
  • järjestelmän, joka pienentää kuluja ja vähentää tuotteiden hävikkiä.

Selemix System sisältää myös erityisen UHS-sideaineen, joka täyttää EU:n VOC-lainsäädännön ja on sertifioitu ISO 9001:2008 ja ISO 14001 mukaisesti.

Lomake 390949724 näytetään tässä.

PPG Refinish – korjausmaalauksen edelläkävijä

PPG tarjoaa kattavan sarjan innovatiivisia Premium-tuotteita, markkinoiden laajimman värivalikoiman sekä laajan teknisen tuen ja palvelutarjonnan.

PPG:n tuotekehityksen yhtenä merkittävimpänä tavoitteena on edistää maalaamoiden tuottavuutta. Taloudellisten tuotteiden ja menetelmien lisäksi PPG tarjoaa lisäarvoa tuottavia palveluita maalaamon suorituskyvyn optimoimiseen.

PPG:n tuotteet ja menetelmät säästävät työaikaa ja lisäävät maalauskammion käyttöastetta, mikä vähentää maalaamon kokonaiskustannuksia ja lisää töiden läpimenoa.

Nexa-henkilöautomaalit

Nexa Autocolor -tuotteet edustavat viimeisintä korjausmaalaustekniikkaa. Nexa Autocolor -maalijärjestelmän tuotteilla on erinomainen värin laatu ja tehokkaat maalausmenetelmät, jotka lisäävät maalaamon kannattavuutta.

Nexa Autocolor -tuotevalikoima sisältää ratkaisut kaikkiin tarpeisiin – Aquabase Plus -vesiväreistä kattavaan valikoimaan HS+ -kirkaslakkoja ja 2K HS+ Direct Gloss -tuotteita.

Nexa Autocolor on markkinajohtaja Iso-Britanniassa. Kasvua ylläpidetään jatkuvalla tuotekehityksellä ja omistautumisella tulevaisuuden markkinoille. Kehitystiimi koostuu myynti-, teknologia- ja markkinointiammattilaisista ja heidän tukenaan on kokonaisvaltainen skaala tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikkia loppukäyttäjien ja teollisuuden vaatimuksia.

Delfleet-raskaskalustomaalit

Delfleet on raskaskalusto- ja hyötyajoneuvoille tarkoitettu maalausjärjestelmä. Se perustuu yhteen sekoitussävy- ja sideainesarjaan, jolla voidaan luoda tuhansia eri värejä useina eri maalilaatuina. Delfleet on ensimmäinen nimenomaan raskaalle kalustolle suunniteltu maalisarja.

Maailmanlaajuisen saatavuutensa ansiosta Delfleet sopii erityisen hyvin myös kansainvälisesti toimiville kuljetusliikkeille ja monikansallisille autonvalmistajille, joiden on käytettävä samoja värejä ja tekniikoita riippumatta siitä, missä päin he toimivat.

Kun valitset maalitoimittajaksi PPG:n, voit hyödyntää sen yli 75 vuoden kokemusta automaaleista. Oli kyseessä raskas ajoneuvo, hälytysajoneuvo tai bussi – PPG:n tuotteet täyttävät kaikki maalipinnan kiillolle ja kestävyydelle sekä maalauksen helppoudelle ja ympäristöystävällisyydelle asetetut vaatimukset.

Nexa-raskaskalustomaalit

Nexa Turbo Plus on raskaalle kalustolle ja hyötyajoneuvoille suunniteltu maalausjärjestelmä.

Turbo Plus -järjestelmä tarjoaa hyötyajoneuvomaalaamoille erittäin joustavan valikoiman helposti ruiskutettavia pohjamaaleja, jotka on suunniteltu hyötyajoneuvojen yleisimipien pintatyyppien maalaamiseen. Järjestelmässä on valikoima EHS-kovetteita ja -ohenteita, joiden avulla minkä tahansa kokoisen ajoneuvon maalausprosessi pystytään optimoimaan ja pinnan lopputulos on huippuluokkaa.

EHS Turbo Plus antaa pinnalle erinomaisen kiillon ja kestävyyden, joka täyttää korkeimmatkin vaatimukset.  Järjestelmä on kehitetty antamaan entistä laajempi värivalikoima yhdessä ja samassa sekoitusjärjestelmässä.

EHS Turbo Plus Metallic pohjamaali/kirkaslakka -järjestelmä mahdollistaa yksilöllisten ja huomiota herättävien sävyjen luomisen, jotka soveltuvat erityisesti hyötyajoneuvojen maalaukseen. Turbo Plus -kovetteet ja -ohenteet takaavat helpon työskentelyn myös isoja pintoja maalattaessa. Verrattuna tavanomaisiin metallic-sävyihin, Turbo Plus  -järjestelmä kuivuu täydellisesti ja aikaansaa lujemman sekä kestävämmän pinnan, jolla on merkittävästi parempi kesto myös kiveniskemille.

Yhdessä monipuolisen ja nopean Turbo Plus Multistripe -järjestelmän kanssa Turbo Plus Metallic  -pohjamaalit tarjoavat helpon ja nopean menetelmän myös moniväristen kuvien ruiskumaalaukseen.

PPG Protective & Marine Coatings

PPG Protective & Marine Coatings on markkinajohtaja puolustus- ja merenkulun pinnoitteissa. PPG:n räätälöidyillä tuotteilla ja palveluilla saavutetaan parhaat tulokset maailman haastavimmissa olosuhteissa ja ympäristöissä:

  • infrastruktuuri – PPG:n pinnoitteita käytetään lentokentillä, siltojen rakenteissa, putkistoissa, stadioneissa, vesi- ja vedenpuhdistuslaitoksissa, veden kuljetuksessa ja varastoinnissa.
  • merenkulku – PPG-pinnoitteita löytyy suurista aluksista, telakan rakenteista, kuljetuskalustosta sekä merenkulun huoltovälineistöstä.
  • kaivosteollisuus – erikoispinnoitteita käytetään laajasti erittäin vaativissa olosuhteissa suoritettavissa mineraalien erotuksissa.
  • öljy, kaasu ja kemikaalit – teräsrakenteet, varastotilat, laitteet, työvälineet ja putkistot vaativat pinnoitteilta erityisen hyvää korroosion suojausta.
  • energia – PPG tarjoaa vuosikymmenten kehitystyön tuloksena tutkitusti kestäviä tuotteita energiateollisuuden tarpeisiin. Oli sitten kyse fossiilisista polttoaineista, ydin-, vesi-, tai tuulienergiasta.

Hempel-teollisuusmaalit

Hempelin suojaavat pinnoitteet on tarkoitettu teollisuuden eri sovelluksiin. Suojattavia tuotteita ovat esimerkiksi offshore-rakenteet, tuuliturbiinit, sillat, rautatiekalusto ja petrokemian laitokset.

Hempel pyrkii tarjoamaan asiakkaalle parhaan ratkaisun pinnoitettavien kohteiden muodosta tai koosta riippumatta. Ratkaisuehdotukset perustuvat tästä syystä aina asiakkaan tarpeisiin – sama ratkaisu ei sovellu kaikille.

Hempelin maailmanlaajuinen läsnäolo markkinoilla mahdollistaa koko maailman kattavat alueelliset pinnoiteratkaisut. Hempelillä on globaali valikoima, joten tuotteita saa Hempelin kaikista suurista varastoista. Samaa standardia voi käyttää kaikkialla maailmassa.

 

 

Ota yhteyttä

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje