Suomen Automaalikeskus - Cora Refinish

Painesäiliöruiskut

painesäiliöruiskut

Korjausmaalauksen laatu arvioidaan ensisijaisesti perustuen työn visuaalisiin ominaisuuksiin, kuten värisävyn täsmäämiseen, värin efektiin ja kiiltoon, sekä pinnan tasaisuuteen jne. Kun halutaan taata työprosessin- ja tuloksen korkea taso, sekä välttää turhia työvaiheiden uusimisia, laatuvaatimusten on täytyttävä.

Korkealaatuiset painesäiliöruiskut ovat ratkaiseva osa varmaa ja laadukasta työprosessia. SATA painesäiliöruisku soveltuu suurempien maalimäärien ruiskutukseen. Kaikkiin tarkoituksiin soveltuva järjestelmä on helppo käsitellä, tukevarakenteinen ja kestää käytössä pitkään.

Mikäli tarvitset lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, soita tai tule käymään liikkeessämme. Tuotehakemistoomme pääset tästä.

 

SATA® mini set 2™ – liikkuvaan käyttöön

2 litrainen painesäiliö hyötyajoneuvojen maalausta varten.

SATA painesyöttöjärjestelmä soveltuu suurempien maalimäärien ruiskutukseen. Kaikkiin tarkoituksiin soveltuva järjestelmä on helppo käsitellä, tukevarakenteinen, kestää käytössä pitkään ja vaatii vain vähäistä huoltoa.

  • Kätevä käyttää missä tahansa
  • Lisävarusteena olkahihna
  • Miltei kulumaton käytössä, hyvin vähäinen huoltotarve
  • Helppo puhdistaa
  • Saatavana myös valmiina pakettina, jossa mukana huipputehokas ruisku SATAjet 3000 K

SATA® paint set 10L, 24L ja 48L

Painesyöttöjärjestelmä mahdollistaa suurien materiaalimäärien nopean ruiskutuksen. Painesäiliöitä on saatavana 10, 24 ja 48 litraisina. SATA paint set painesäiliöt ovat ruostumatonta terästä.

 

Ota yhteyttä

TAI SOITA
010 8210 100

Tilaa uutiskirje