SATAJET PINTAMAALIRUISKUT JA LAKKARUISKUT – YLIVOIMAISEN MONIPUOLINEN

Korjausmaalauksen laatu arvioidaan ensisijaisesti perustuen työn visuaalisiin ominaisuuksiin, kuten värisävyn täsmäämiseen, värin efektiin ja kiiltoon, sekä pinnan tasaisuuteen jne. Kun halutaan taata työprosessin ja tuloksen korkea taso, sekä välttää turhia työvaiheiden uusimisia, pintamaaliruiskun ja lakkaruiskun laatuvaatimusten on täytyttävä.

Korkealaatuiset pintaväriruiskut ja lakkaruiskut ovat ratkaiseva osa varmaa ja laadukasta työprosessia. Monipuoliset ominaisuudet parantavat myös soveltuvuutta erilaisiin olosuhteisiin. Tutustu SATAjet pintamaaliruiskut -valikoimaamme alla.

Mikäli tarvitset lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, soita tai tule käymään liikkeessämme.

HVLP HVLP digi RP RP digi

SATAjet® X 5500

Vaativat maalausjärjestelmät ja uudet käsittelyä koskevat suositukset luovat uusia mahdollisuuksia, mutta asettavat käyttäjän myös uusien haasteiden eteen. SATAjet X 5500 asettaa uuden X-suutinjärjestelmänsä myötä uudet standardit tulevaisuudelle.

Suutinjärjestelmä on rakenteeltaan yksinkertainen ja ymmärrettävä. Toimiviksi todetut tekniikat – eli HVLP ja RP – pysyvät ennallaan. Molempiin on saatavana sekä ”I”- että ”O”-suutinsarjoja. Suuttimen koon kasvaessa kyseessä olevassa tekniikassa (HVLP/RP) ja suihkun muodossa (”I” tai ”O”) myös suuttimesta tulevan materiaalin määrä kasvaa jatkuvasti, niin että suihkun korkeus ja leveys pysyvät samoina kaikissa valikoiman malleissa.

”I”-suuttimien suihkun muoto on pitkänomainen, sen ulosvirtausalue on lyhyempi ja suihkun keskusta kuiva, mikä soveltuu ihanteellisesti alhaisempiin levitysnopeuksiin ja tarjoaa maksimaalisen hallinnan maalatessa. Kerrospaksuus ruiskutusta kohden on hieman pienempi samalla suutinkoolla ”O”-suuttimeen verrattuna.

 • Pitkänomainen suihkun muoto vähäisellä ulosvirtausalueella
 • Parempi kontrolli levityksen aikana
 • Pienempi kerrospaksuus ruiskutusta kohden tähänastiseen tai ”O”-suuttimeen verrattuna

”O”-suuttimien suihkun muoto on soikea, ulosvirtausalue on suurempi ja suihkun keskusta on märkä, mikä soveltuu suurempiin levitysnopeuksiin, mutta tarjoaa hieman vähäisemmän hallinnan maalatessa. Kerrospaksuus ruiskutusta kohden on hieman suurempi samalla suutinkoolla ”I”-suuttimeen verrattuna.

 • Soikea suihkun muoto ja suurempi ulosvirtausalue
 • Märkä suihkun keskusta mahdollistaa suuremman työskentelynopeuden
 • Kerrospaksuus ruiskutusta kohden hieman suurempi kuin ”I”-suuttimella

HVLP RP

SATAjet® 3000 K

Huipputehokas maaliruisku täydellisellä hajotuksella ja leveällä viuhkalla.

Painesyöttöruisku soveltuu erityisen hyvin laajojen pintojen maalaukseen, kuten esimerkiksi hyötyajoneuvojen kokomaalaukseen.

 • Korkea materiaalinsiirtoteho – materiaalinsyöttöjärjestelmä painesäiliöllä tai kaksoiskalvopumpulla
 • Leveä, pehmeä ja yhdenmukainen ruiskutuskuvio täydelliseen lopputulokseen korkealla ruiskutusnopeudella
 • Erittäin vankka malli, jossa ruiskutuskuvion säätö pyöreästä tasaiseen on mahdollista molempiin suuntiin
 • Vaihtoehto: Suutinsarjassa ja neulassa on korroosionkestävä pinnoite
 • Saatavana HVLP ja RP versioina
HVLP RP

SATAminijet® 4400 B

SATAminijet 4400 B on täydellisen kompakti maaliruisku, jolla saavutat huipputuloksia myös hankalissa kohteissa. SR (spot repair) suuttimet soveltuvat täydellisesti ajoneuvojen paikkakorjauksiin. SATAminijet 4400 B mahdollistaa kaikkien nykyaikaisten maalausjärjestelmien käytön – mukaan lukien vesiohenteiset maalit.

Ergonomisesti muotoillun kahvan ansiosta maaliruisku on täydellisen tasapainotettu. Kaikkia säätimiä on helppo hallita jopa hanskat kädessä. Lisäksi ruiskutuskuvion säätö pyöreästä tasaiseen perustuu SATAminijet 3000 B mallin tekniikkaan. Maaliruisku on vankka ja kestävä; ruiskukuvion leveyttä voidaan säätää vain 3/4 säätimen kierrolla.

Maaliruiskun runko on kromipinnoitettu korroosionkestäväksi. Vahva ilmasuutin on valmistettu kromatusta messingistä ja neula sekä suutinsarja on tehty karkaistusta ruostumattomasta teräksestä. Liipaisin suojelee neulaa ohiruiskutukselta maalauksen aikana, mikä lisää neulan tiivisteen käyttöikää. Ruiskun ilmamäntää on vahvistettu. Kaikki nämä piirteet lisäävät ruiskun käyttöikää.

 • Pienten pintojen maalaukseen ja hankalapääsyisiin kohteisiin
 • HVLP ja RP suutinsarjat
 • SR (spot repair) suutinsarja pienimpiin paikkakorjauksiin
 • Ergonomisesti muotoiltu kahva
 • Helppo puhdistus ja huolto
 • Suuri QCC maalikuppiliitäntä kaikille RPS kupeille
 • Erittäin joustava hajoitusilmanpaineen ja ruiskutusetäisyyden suhteen.

Ota yhteyttä

Form 387287756 to be rendered here.

tai soita

010 8210 100