Kruunu Coran laadukkaalle toiminnalle – ISO 9001 sertifikaatti

Cora Refinish ISO 9001 -sertifikaatti ja Tom Sandell

Juhlavuoden kunniaksi ISO 9001 laatujärjestelmän sertifiointi

Coran 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi saimme kehystää todisteen laadukkaasta työstä: Bureau Veritas on sertifioinut ISO 9001:2015 laatujärjestelmämme. ISO 9001 on maailman tunnetuin laadunhallintajärjestelmän standardi ja myönnetty sertifikaatti muistuttaa meitä päivittäin laadukkaan toiminnan ylläpitämisestä ja kehittämisestä. 

Olemme kehittäneet toimintaamme ja prosessejamme jo 40 vuotta. Prosessimme ovat kokemuksella hiottuja ja dokumentoituja. Sertifiointiprosessin aikana jo valmis dokumentaatio soviteltiin yhteensopivaksi ISO 9001:2015-standardin vaatimusten kanssa. 

Uskomme, että parannamme ennestään asiakaspalvelua ylläpitäessämme sertifioitua laatujärjestelmää. Laatujohtaminen on osa strategiaa ja toiminnan suunnittelua, ja koko henkilöstömme osallistuu laadun kehittämiseen,” toteaa toimitusjohtaja Tom Sandell. 

Pidämme Cora Refinishillä huolta siitä, että sertifikaatin vaatimukset täyttyvät jatkossakin. Näin toimien pystymme jatkossakin tarjoamaan tuotteita ja palveluita, joissa täyttävät lakien ja viranomaisten vaatimusten lisäksi myös asiakkaidemme tulevaisuudessa jatkuvasti kehittyvät tarpeet. 

Laatujärjestelmän vaatimusten ylläpito ja kehittäminen on mahdollista ainoastaan hyvällä yhteistyöllä. Asiakaspalautteeseen nopean reagoinnin ansiosta, kumppaneidemme tyytyväisyys pysyy korkealla tasolla. 

Uskomme, että kumppanimme hyötyvät aidosti toimittajansa noudattamasta laadunhallintajärjestelmästä, jossa toimintaa seurataan säännöllisesti sertifikaatin vaatimusten myötä myös ulkoisen auditoinnin muodossa.