Asiakaslehti 2/24 on julkaistu

ESG-periaatteet keskiössä


Haluamme olla luotettu yhteistyökumppani ja kulkea kanssanne tätä polkua. Raportoimme nyt aiemmin saavutetun ISO 9001 -sertifioinnin rinnalla omalla ESG-ohjelmallamme (Enviromental, Safety, Governance) vastuullisesta tavastanne toimia. ESG-ohjelmamme käsittää kolme vastuullisuuden avainkohtaa.

Ympäristö- ja sosiaalinen vastuu

Keskitymme liiketoiminnassamme asiakas- ja yhteistyökumppaniemme toiminnan kehittämiseen tarjoamalla nykyaikaisia ratkaisuja. Ratkaisut auttavat vastuullisuutta tehokkuuden lisäämisessä, päästöjen minimoinnissa ja työntekijöiden hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja pysyvyydestä huolehtimisessa.

Noudatamme tuotetarjonnassamme ja ehdottamissamme ratkaisuissa kansallisia ja EU:n määräyksiä ja suosituksia tuotetarjonnassamme ja ehdottamissamme ratkaisuissa. Valitsemme päämiehemme ja edustuksemme huolella ja seuraamme osaltamme vastuullisuusketjua aina tuotteiden tuotantolähteille saakka.

Hallinnollinen ja toiminnallinen vastuu

Toimintamme on ISO 9001- sertifioitu ja olemme Luotettava kumppani
Ehkäisemme ja seuraamme työtapaturmia
Huolehdimme henkilöstön ensiaputaidoista
Huolehdimme vakuutus- ja verovelvoitteistamme
Olemme jäseniä Suomen Pakkauskierrätys RINKI -järjestelmässä ja huolehdimme pakkausten kierrätysmaksuista
Vähennämme VOC-päästöjä tarjoamalla nykyaikaisia menetelmiä ja ratkaisuja.
Tuotehävikin ja jätteen vähentäminen sekä sitä kautta prosessin hiilijalanjäljen pieneneminen on yhä tärkeämpää. Me näemme vihreät arvot myös hyötyinä ja etuina emmekä vain kustannuksina. Tämä koskee meitä ratkaisu- ja tavarantoimittajana sekä kaikkia yhteistyökumppaneitamme.